Slik bruker du anropsfunksjoner på dine Galaxy Buds+

Når dine Galaxy Buds og Galaxy Buds+ er koblet til telefonen din, kan du besvare og kontrollere anrop uten å ta opp telefonen din. Du kan jogge en tur eller dra på treningssenteret når du vil. Du trenger ikke bekymre deg for å gå glipp av noe som helst. Bare trykk for å kontrollere anropene dine ved hjelp av en rekke anropsfunksjoner selv i støyfylte omgivelser.

Før du prøver funksjonaliteten som foreslås nedenfor, så sjekk om enhetens programvare er oppdatert til nyeste versjon. Finn ut mer om'Slik kobler du til og oppdaterer Galaxy Buds+ til Galaxy smarttelefon' hos Samsung Support.

Slik besvarer eller avviser du et anrop

Når du mottar et anrop mens du har på deg ørepluggene, avgir de en lyd, og en talemelding oppgir telefonnummer eller navnet på kontakten som det innkommende anropet kommer fra. Sjekk hvordan du besvarer et anrop, tar imot et annet anrop eller avviser et anrop med ørepluggene.

Dobbelttrykk

• Svare på eller avslutte et anrop.
  • Sette det nåværende anropet på vent, og besvare det andre anropet.
  • Veksle mellom nåværende anrop og anrop på vent.
Buds dobbelttrykk

Trykk og hold inne

• Avvise et anrop.
  • Slå mikrofonen på eller av under et anrop.
  • Hente frem anrop på vent etter å ha avsluttet et igangværende anrop.
Buds trykk og hold

Hvis ikke en talemelding varsler om telefonnummeret eller navnet på kontakten som det innkommende anropet kommer fra, kan du tilpasse innstillingene i Galaxy Wearables-appen på mobilenheten din.

Trinn 1. Start Galaxy Wearable-appen på mobilenheten.
Trinn 2. Trykk på Varsler.
Trinn 3. Skru PÅ for å få varsler om innkommende anrop.

Trykk på Varsler

Trinn 4. Trykk på Les høyt mens du bruker telefon for å innstille ørepluggene til å motta varsler fra mobilenheten også når du bruker mobilenheten.

Innstill ørepluggene til å motta varsler

Du kan velge appene du vil motta varsler fra og endre varselinnstillingene for hver app ved bruk av menyen Apper du får varsler fra.

Stemmen din kommer alltid gjennom når du foretar anrop med Samsung øreplugger, selv i områder med mye støy. Du kan høres klart og tydelig med dedikerte mikrofoner som hører stemmen din og isolerer den fra distraherende støy utefra. Hver øreplugg har én innvendig mikrofon og to eksterne mikrofoner som hjelper med å filtrere bort støyen.

Takket være de innvendige mikrofonene som begrenser støyen i omgivelsene, kan du høre klart under en samtale. De eksterne mikrofonene fokuserer på stemmen din sånn at du høres uten avbrytelse. Hvis du ikke høres, kan du prøve å justere ørepluggene eller sjekke mikrofonvolumet for å sikre deg at lyden ikke er dempet.

For å forbedre overført lyd til den motsatte siden under anrop, anbefales det å aktivere Omgivelseslyd under anrop.
Når du bruker denne funksjonen, kan du høre din egen stemme tydeligere under anrop når du har begge ørepluggene på.

Trinn 1. Start Galaxy Wearable-appen på mobilenheten.
Trinn 2. Avansert > Bruk omgivelseslyd under anrop.

Slik bruker du omgivelseslyd under anrop

Andre tips til å forbedre lydkvaliteten:

• Trådløse nettverkstjenester kan være deaktivert på grunn av problemer med nettverket til tjenestetilbyderen. Sørg for å holde ørepluggene unna elektromagnetiske bølger.
  • Sørg for at ørepluggene dine og den andre Bluetooth-enheten er innenfor den maksimale Bluetooth-rekkevidden (10 m). Bemerk at avstanden kan variere avhengig av omgivelsene som enhetene brukes i.
  • Hvis lydkvaliteten ikke er så god på Galaxy Buds+, så finn ut mer på «Hva gjør jeg hvis lydkvaliteten er dårlig på mine Galaxy Buds+» hos Samsung Support.

Merknad: Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.