Slik kobler du til og oppdaterer Galaxy Buds+ med Galaxy smarttelefon

Bygget for å pare sømløst med Samsung Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra 5G, kan du kontrollere Galaxy Buds+ fra din Galaxy-smarttelefon, -smartklokke, -nettbrett eller til og med -stemmeassistenter som Bixby. Finn ut hvor enkelt det er å koble til og oppdatere Galaxy Buds med Galaxy-smarttelefonen i følgende video for å få mest mulig ut av øreproppene.

Følg trinnene for å koble til og oppdatere øreproppene dine.

Slik kobler du til og oppdaterer Galaxy Buds+ med Galaxy smarttelefon Slik kobler du til og oppdaterer Galaxy Buds+ med Galaxy smarttelefon

Merk:

• VIKTIG: MÅ laste ned og installere «Galaxy Wearable» og «SmartThings»-appene fra Google Play Store eller Galaxy Store.
  • Forsikre deg om at appene har den nyeste versjonen.
  • Bildet som vises i denne videoen er et eksempel på engelsk, men er tilgjengelig på valgt språk på telefonen din.
  • Brukergrensesnittet til programvaren kan variere basert på modellen til den mobile enheten din og versjonen av Galaxy Wearable-appen.
  • Hvis øreproppenes indikatorlampe ikke blinker, kobler du ladedekselet til en lader og lader dem i mer enn 30 minutter.

Del 1. Koble Galaxy Buds+ sammen med Galaxy-smarttelefonen

Slik kobler du til øreproppene dine

Trinn 1. Sveip ned for å se varslingspanel og sjekk at Bluetooth er på.

Trinn 2. Sjekk retningen på hver ørepropp og sett dem i riktig retning.

Trinn 3. Åpne ladedekselet.

Ørepluggene går automatisk i Bluetooth-paringsmodus, og et popup-vindu vises på mobilenheten din.

Trinn 4. Klikk koble til på pop-up-vinduet. Galaxy Wearable-appen vil starte opp.

Trinn 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre sammenkoblingen.

Trinn 6. Du vil nå se informasjon og innstillingskontroller for buds+ i  Galaxy Wearable-appen.

Del 2. Oppdater dine Galaxy Buds+ med den mobile enheten din

Slik oppdaterer du øreproppene dine

Trinn 1. Start opp Galaxy Wearable app on the mobile device.

Trinn 2. Bla ned og trykk på Earbuds softwareoppdatering (Earbuds software update).

Trinn 3. Trykk på Last ned og installer (Download and install) for å oppdatere manuelt.

Trinn 4. Slå på automatisk nedlasting av oppdateringer når telefonen er koblet til Wi-Fi-nettverk.