Det går inte att registrera/ansluta till en Bluetooth-enhet i SmartThings-appen

En person som ansluter en Bluetooth-enhet i SmartThings-appen.

Om du inte kan registrera eller ansluta till en Bluetooth-enhet kan du följa dessa steg:

• Se till att Bluetooth-enheten är påslagen.

Om din telefon är i ”Flygplanläge” kan du inaktivera det.

• Säkerställ att din Bluetooth-enhet är inom räckhåll.
  • Säkerställ att Bluetooth är påslagen i din enhet.
  • Säkerställ att enheten du vill nå kan hittas av andra enheter.
  • Tryck på “sök” i Blåtandsinställningar i din telefon och seom enheten du vill ansluta till är tillgänglig.
  • Om enheten visas som redan ansluten och du fortfarande inte kan ansluta, ta bort enheten och försök återansluta igen.

Obs: För instruktioner om hur du ställer in din Bluetooth-anslutning, se manualen som medföljer din enhet.

1. Radera den registrerade enheten från SmartThings

Steg 1. Tryck på Enhet för att se dina enheter Steg 1. Tryck på Enhet för att se dina enheter

Steg 1: Tryck på Enhet för att se dina enheter

Steg 2. Tryck och håll på enheten du vill radera. Steg 2. Tryck och håll på enheten du vill radera.

Steg 2. Tryck och håll på enheten du vill radera.

Steg 3. Tryck på redigera Steg 3. Tryck på redigera

Steg 3. Tryck på redigera

Steg 4. Tryck på radera Steg 4. Tryck på radera

Steg 4. Tryck på radera

2. Registrera om enheten efter den första registreringsproceduren

Steg 1. Tryck på ´+´symbolen högst upp på skärmen Steg 1. Tryck på ´+´symbolen högst upp på skärmen

Steg 1: Tryck på ´+´symbolen högst upp på skärmen

Steg 2. Tryck på "Enhet" för att lägga till en enhet. Steg 2. Tryck på "Enhet" för att lägga till en enhet.

Steg 2. Tryck på ¨Enhet¨ för att lägga till en enhet

Steg 3. Tryck på den typ av enhet du vill lägga till. Steg 3. Tryck på den typ av enhet du vill lägga till.

Steg 3. Tryck på enhetstypen du vill lägga till.

Obs: Om du har registrerat en Bluetooth-enhet som inte visaskan du följa dessa steg:

SmartThings > Enheter> Personliga enheter.