Användning av Samsung Members Diagnostics

Med testfunktionen i appen Samsung Members kan du kontrollera flera olika aspekter av din smartphone och kontrollera att allt fungerar riktigt. Diagnostiken gör att du kan använda ett stort testintervall för att förbättra prestandan av din smartphone. Du kan också dela information med andra Samsunganvändare, läsa nyheter, tips med mera tack vara appen Samsung Members.

Bild av ikonen för Samsung Members

Innan du använder testfunktionerna måste du kontrollera om din enhets mjukvara och relaterade appar har den senaste uppdateringen. Följ dessa steg för att uppdatera mjukvara för din mobila enhet: Enhetsinställningar > Programuppdatering

Hur du testar din telefon genom Samsung Members

Bild av huvudskärmen för appen Samsung Members med alternativet ”Support” markerat. Bild av huvudskärmen för appen Samsung Members med alternativet ”Support” markerat.

Steg 1. Öppna appen Samsung Members och tryck på “Support”.

Bild av supportskärmen för appen Samsung Members med alternativet ”Visa tester” markerat. Bild av supportskärmen för appen Samsung Members med alternativet ”Visa tester” markerat.

Steg 2. Tryck på ”Visa tester”.

Bild av alla test du kan genomföra med Diagnostics med alternativet ”Testa alla” markerat. Bild av alla test du kan genomföra med Diagnostics med alternativet ”Testa alla” markerat.

Steg 3. Tryck på ”Testa alla” för att starta Diagnostics.

Följ instruktionerna på skärmen för att testa prestandan för din smartphone. Du kan hoppa över vissa delar av processen och komma tillbaka till dem när du vill. När du vill granska en speciell funktion på din smartphone klickar du bara på ikonen för att start testet.

Bild av skärmen för ”Diagnostics” med individuella testikoner och knappen ”Fortsätt till tester” nederst.

Obs! Du måste bekräfta ditt Samsung-konto för att kunna använda testfunktionerna.

Hur du rapporterar ett fel från appen Samsung Members

Om du har några problem med prestandan för din smartphone efter testet kan du rapportera det från appen Samsung Members genom att följa följande steg:

1 Öppna appen Samsung Members.
2 Tryck på ”Support”.
3 Tryck på ”Felrapporter” för att skicka din rapport. Du måste skicka med loggdata från systemet. (Om felet har inträffat under de senaste fem minuterna).