Hur du döljer navigeringsfältet på Galaxy-enheter

Det går att konfigurera Galaxy-enheter efter användarens önskemål. Enheten kan anpassas för att bli enklare, mer dynamisk och intuitiv att använda beroende på dina behov. Därför är det möjligt att konfigurera navigeringsfältet på Galaxy-enheter.

Vy av hemskärmen på en Galaxy där standardinställningen av navigeringsfältet har markerats.

Om du döljer navigeringsfältet kan du se filer och använda appar på en större skärm. Följ dessa anvisningar för att dölja navigeringsfältet:

1 Öppna "inställningarna" och tryck på "Display".
2 Scrolla ned till alternativet Navigeringsfält och tryck på det.
3 Här kan du välja mellan "Knappar" och "Svepgester". "Knappar" är valt som standard. Om du vill dölja navigeringsfältet väljer du alternativet "Svepgester".
4 Med det här alternativet kan du välja mellan "Svep nerifrån" eller "Svep från sidorna och nederkanten". Du väljer genom att trycka på knappen "Fler alternativ" under alternativet "Svepgester".
5 När du väljer "Svep från sidorna och nederkanten" kan du konfigurera "känsligheten för gester".

Obs! Om du använder ett fodral kan det vara svårt att göra gester på kanten av skärmen. I så fall rekommenderar vi att du väljer en högre känslighet. Om du ibland gör rörelser och gester oavsiktligt provar du med en lägre känslighet.

Om du väljer alternativet "Svepgester" kommer navigeringsfältet att döljas och förslag på gester visas. Om du vill dölja förslagen på gester längst ned på skärmen när du har valt "Svepgester" trycker du på reglagen för föreslagna gester och inaktiverar dem.

På navigeringsfältet finns knappar som gör att du snabbt kan bläddra bland skärmar och appar.

När du aktiverar skärmen kommer de appstyrda knapparna visas på navigeringsfältet längst ned på skärmen.

Obs! Knapparnas funktioner kan ändras beroende på vilken app som används eller beroende på användningsmiljö.

Nej. Knapparna är konfigurerade som standard och kan inte ändras. Dessa är knapparna:

• Knappen senaste.
  • Hemknapp.
  • Bakåtknapp.