Hur man väljer och visar endast de album som man vill se i galaxy-galleriet

Foton som sparas på telefonen läggs till automatiskt och visas i Galleri-appen. Med funktionen ”Välj album att visa” kan du visa endast de album du vill se. Detta stöds i Android 13 eller senare.

Vy av en person som håller i en Galaxy-enhet för att visa album.

Så aktiverar du funktionen Välj album att visa

Vy med Galleri-appens ikon på startskärmen. Vy med Galleri-appens ikon på startskärmen.

Steg 1. Öppna Galleri.

Vy med Galleri-menyns ikon i Galleri. Vy med Galleri-menyns ikon i Galleri.

Steg 2. Öppna menyn för Galleri.

Vy med Galleri-inställningsikonen markerad. Vy med Galleri-inställningsikonen markerad.

Steg 3. Tryck på Galleri-inställningsikonen.

Vy av funktionen Välj album att visa med på/av-reglaget i Galleri-inställningar. Vy av funktionen Välj album att visa med på/av-reglaget i Galleri-inställningar.

Steg 4. Tryck på ”Välj album att visa”.

Så väljer du album att visa

Vy med Galleri-appens ikon på startskärmen. Vy med Galleri-appens ikon på startskärmen.

Steg 1. Tryck på Galleri.

Vy med fliken Album i galleriet. Vy med fliken Album i galleriet.

Steg 2. Tryck på ”Album”.

Vy med ikonen Fler alternativ i albumvalet. Vy med ikonen Fler alternativ i albumvalet.

Steg 3. Tryck på ikonen Fler alternativ.

Vy med funktionen Välj album att visa i Fler alternativ. Vy med funktionen Välj album att visa i Fler alternativ.

Steg 4. Tryck på ”Välj album att visa”.

Vy med album som väljs för att visas i galleriet. Vy med album som väljs för att visas i galleriet.

Steg 5. Tryck på alla album som du vill visa i galleriet och tryck på ”Klar” när du har valt klart.

Vy med album som valt efter att val av album har slutförts. Vy med album som valt efter att val av album har slutförts.

Steg 6. Nu kan du visa de valda albumen i Galleri.

Så visar du alla album i Galleri-appen

Vy med Galleri-appens ikon på startskärmen. Vy med Galleri-appens ikon på startskärmen.

Steg 1. Tryck på Galleri.

Vy med ikonen Fler alternativ i albumvalet. Vy med ikonen Fler alternativ i albumvalet.

Steg 2. Tryck på ikonen Fler alternativ.

Vy med inställningsikonen i Galleri i galleriets mapp för fler inställningar. Vy med inställningsikonen i Galleri i galleriets mapp för fler inställningar.

Steg 3. Tryck på Galleri-inställningsikonen.

Vy med alternativet Välj album att visa med på/av-reglage. Vy med alternativet Välj album att visa med på/av-reglage.

Steg 4.Om ”Välj album att visa” är aktiverad trycker du på reglaget för att stänga av den, så att alla album visas i Galleri.

Obs:

• Foton i det "senaste" albumet skapas inte från dubbletter av foton. De lagras i det inbyggda minnet, en funktion som gör att du kan se dem direkt.
  • Albumet ”Senaste” kan väljas i funktionen Välj album att visa.
  • Om du tar bort ett foto från albumet Senaste tas fotot bort från telefonen.