Zgjidh vendndodhjen dhe gjuhën tënde.
Lajme globale

Samsung Lançon Formacionin e Lavanderisë dhe Frigoriferin e Ri, të Ndërtuar për Stilin e Jetës së Personalizuar dhe Eko-Miqësor

02/09/2020

Formacioni i ri i lavanderisë shfrytëzon inteligjencën artificiale për të rregulluar ciklet, duke e bërë larjen më efikase

 

Frigoriferi i ri i Bottom Mount Freezer (BMF) ofron hapësirë ​​më të madhe dhe më fleksibël, duke maksimizuar freskinë për të gjitha nevojat e ruajtjes

 

Pajisjet e reja vijnë me efikasitet të lartë energjetik për përdorim të qëndrueshëm

SEUL, Kore — 27 gusht, 2020 — Samsung Electronics njoftoi sot lançimin global të elektroshtëpiakeve të reja, duke përfshirë një formacion të plotë inteligjent të lavanderisë dhe një frigorifer inovator bottom-mount freezer (BMF).

 

Kryesimi i formacionit të ri të lavanderisë është lavatriçja WW9800T e pajisur me karakteristika të inteligjencës artificiale (AI) që rregullojnë procesin e rrobave për të arritur të njëjtën larje të fuqishme me më pak kohë, energji dhe përpjekje, si dhe teknologjinë EcoBubble™ dhe QuickDrive të Samsung. Gama e re do të dalë së pari në tregun evropian dhe do të zgjerohet globalisht më vonë këtë vit.

 

Frigoriferi i ri RB7300 jep performancën bazë të ftohjes teksa ofron një kapacitet të madh, fleksibël për të përmbushur të gjitha llojet e nevojave për ruajtjen e ushqimit. RB7300 do të fillojë shitjet së pari në Evropë në gusht të këtij viti, i ndjekur nga rajoni i CIS, Kina, Lindja e Mesme, Amerika Latine dhe Koreja.

 

"Ne përpiqemi të zhvillojmë pajisje shtëpiake që mund të forcojnë vlerat e jetesës duke maksimizuar performancën, duke mbajtur parasysh dëshirat dhe nevojat e konsumatorëve tanë," tha Hyesoon Yang, Zëvendës President i Samsung Electronics. "Seritë tona të reja të produkteve ofrojnë zgjidhje që ndihmojnë konsumatorët të udhëheqin stilin e jetës së përshtatur eko-miqësore dhe ne do të vazhdojmë t'i drejtojmë përpjekjet tona drejt krijimit të produkteve që pasurojnë jetën e përditshme."

 

Kurse Energji, Kohë dhe Mund me Një Proces Larjeje të Personalizuar 

 

Lavatriçja e re WW9800T bashkon teknologjitë më të fuqishme të Samsung që shkurtojnë kohën e larjes dhe konsumin e energjisë teksa u sigurojnë përdoruesve një përvojë të personalizuar të lavanderisë.

 

Teknologjia revolucionare QuickDriveTM e Samsung lejon WW9800T të shkurtojë kohën e larjes deri në 50%, dhe përdorimin e energjisë me 20%*. Kazani që lëviz në mënyrë të pavarur dhe pllaka prapa në WW9800T lejon veprime më dinamike, duke pastruar rrobat në mënyrë më të plotë në më pak kohë. Kompresori Digital Inverter i Samsung shton efikasitetin e energjisë duke përdorur magnet të fortë për performancë më të qetë dhe më të fuqishme, teksa përdor më pak energji në krahasim me një motor universal.

 

Lavatricet e reja vijnë gjithashtu me teknologjinë EcoBubble™ të Samsung që maksimizon efektin e detergjentit duke e shndërruar atë në flluska të buta – që lejon depërtimin më të shpejtë në pëlhura, edhe në ujë të ftohtë. Larja e ftohtë kursen energjinë e ngrohjes, duke mbrojtur gjithashtu pëlhurat dhe ngjyrat e rrobave.

 

Shtesa më e re në performancën e besueshme të Samsung është inteligjenca artificiale, e cila mëson modelet e sjelljes së përdoruesve për të rekomanduar cikle dhe për të ofruar një përvojë të vërtetë të personalizuar lavanderie. Me AI Control, modeli i ri nga Samsung njihet me preferencat e përdoruesit dhe kombinon ato njohuri me të dhëna për të sjellë sugjerimin e parë automatik të industrisë për ciklet e larjes në ekranin e saj. I pajisur me një ndërfaqe të thjeshtë të përdoruesit, AI Control eliminon nevojën që përdoruesit kanë për të lëvizur mes cikle për të gjetur të duhurin, ose për të futur cilësimet e tyre të individualizuara çdo herë. Karakteristika AI Wash përdor sensorë për të zbuluar peshën e ngarkesës së lavatriçes, për të përcaktuar sasinë optimale të ujit dhe larësit për shpërndarje.

 

Lehtësia e përdoruesit shtrihet në procesin e tharjes me Auto Auto Cycle Link, i cili bashkon lavatriçe dhe tharëse të pajtueshëm drejtpërdrejt për të vendosur automatikisht ciklin më të mirë të tharjes për secilën ngarkesë.

 

Të gjitha pajisjet në formacionin e ri të lavanderisë nga Samsung janë në përputhje me SmartThings, duke u ofruar përdoruesve kontroll mbi rregullimet e rrobave nga smartphone i tyre dhe veçori si Laundry Planner dhe Recipe Laundry për të rregulluar rutinat e lavanderisë.

 

Maksimizimi i Hapësirës së Ruajtjes me Freskinë që Zgjat

 

Falë Teknologjisë SpaceMax™ Samsung, frigoriferi i ri BMF maksimizon hapësirën pa pasur nevojë për dimensione më të gjera të jashtme që mund të përplasen me kabinetet moderne të kuzhinës. SpaceMax™ lejon që muret e brendshme të frigoriferit të jenë shumë më të holla për shkak të izolimit të tij me efikasitet të lartë që siguron një kapacitet më të madh të brendshëm prej 385L - 18 litra më të mëdha se modeli i mëparshëm. Frigoriferi i ri për këtë arsye përputhet me modelin standard të thellësisë së kabinetit 600 mm teksa ofron më shumë hapësirë. Kjo veçori është veçanërisht e nevojshme tani, pasi rutinat e pazarit po ndryshojnë; njerëzit janë duke zvogëluar udhëtimet në dyqan për të blerë sasi të mëdha produktesh, po bëjnë blerje në internet më shumë dhe po kërkojnë zgjidhje të gatshme të gatimit për të minimizuar kohën e përgatitjes e ushqimit. Të gjitha këto tendenca çojnë në nevojën për një efikasitet më të madh kur bëhet fjalë për hapësirën e ruajtjes në frigorifer.

 

Frigoriferi i ri Samsung është krijuar gjithashtu për të ruajtur freskinë e produkteve ushqimore dy herë më gjatë.** Me një kuti revolucionare Optimal Fresh+ që shërben si një sirtar i rregullueshëm, përdoruesit mund të zgjedhin që ose ta ndajnë sirtarin në dy zona me temperatura të ndryshme ose ta përdorin atë si një. Ana e majtë është më e ftohtë, kështu që është e optimizuar për ruajtjen e mishit dhe peshkut, ndërsa ana e djathtë është e shkëlqyer për frutat dhe perimet.

 

Modeli i ri siguron që të gjitha ushqimet e ruajtura ftohen siç duhet, pavarësisht se ku vendosen brenda frigoriferit. E pajisur me karakteristikat më të njohura të teknologjisë së ftohjes nga Samsung, frigoriferi i ri është i pajisur me ftohje të gjithanshme dhe ftohje metalike për freski maksimale.

 

Frigoriferi i ri BMF gjithashtu krenohet me një pamje bashkëkohore të integruar që prezanton një nivel të shtuar sofistikimi për çdo arredim modern të kuzhinës. Materiali i inoksit dhe fronti i sheshtë me shkëlqim janë përfaqësues të dizajnit të thjeshtë por të rafinuar të pajisjeve Samsung. Me pjesën e prapme që përbëhet nga një mbulesë e sigurt metalike për kabllot pas njësisë, frigoriferi BMF ofron një pamje dhe qëndrim minimalist.

 

Kompresori për frigoriferin e fundit BMF rregullon automatikisht shpejtësinë e tij bazuar në kërkesën për ftohje në shtatë nivele. Kompresori i avancuar kërkon kështu më pak energji, minimizon zhurmën, dhe madje zvogëlon konsumin për një performancë të qëndrueshme dhe të gjatë nga frigoriferi.

 

Frigoriferi RB7300 dhe formacioni i ri i lavatriçeve do të paraqiten në ngjarjen virtuale 'Life Unstoppable' të Samsung më 2 shtator.

 

* Testuar në WW8000T në krahasim me Samsung WW6500K. Kursen 50% kohë dhe kursen 20% energji në ciklin e pambukut (40 ℃, gjysmë ngarkese) me performancën e larjes brenda 5%. Bazuar në të dhënat e Intertek.

 

** Bazuar në testimin e brendshëm. Zbatohet kur është vendosur si modaliteti MAX. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të nivelit të freskisë së ushqimit, kushteve të përdorimit dhe faktorëve të ndryshëm të tjerë.