Lajme lokale

Samsung Sjell Përvojën Premium të Lojërave në 2021 Neo QLED dhe QLEDs

04/02/2021

Samsung Electronics njoftoi sot se po kombinon veçori të reja inovative të lojrave me partneritete interesante të industrisë për të krijuar një përvojë novatore të lojrave me 2021 Neo QLED dhe QLEDs. Linja e re 2021 Neo QLED dhe linja QLED ofron disa nga veçoritë më të preferuara nga monitorët premium të lojrave Samsung, të vlerësuara me çmime, për një performancë të optimizuar.

 

"Konsumatorët duan monitorë premium që mund të përmirësojnë përvojën e lojrave - pavarësisht nëse ata janë duke luajtur në PC ose me një levë", tha Younghun Choi, Zv. President Ekzekutiv në Biznesin Vizual, Samsung Electronics. "Kjo është arsyeja pse ishte kritike për ne që të ndërtonim dhe të optimizonim veçoritë kryesore të lojrave nga monitorët dhe televizorët tanë të vlerësuar me çmime, në 2021. Këto përmirësime do t'i lejojnë konsumatorët të zhbllokojnë fuqinë e plotë të lojrave të gjeneratës tjetër në Neo QLED dhe Linja QLED. ”

 

Neo QLED 2021 dhe QLEDs të Samsung janë dizenjuar duke pasur parasysh nevojat e lojtarëve në çdo hap të rrugës. Levat ​​e lojrave të gjeneratës tjetër kërkojnë një ekran që rrit performancën dhe cilësinë e figurës - dhe Neo QLED dhe QLEDs të teknologjisë më të përparuar të Samsung janë krijuar për të përmbushur pritshmëritë. Të aftë për të mundësuar lojëra 4K në 120Hz, Samsung QLEDs ju lejon të shihni pothuajse çdo detaj me 4K për qartësi dhe kontrast të jashtëzakonshëm, me 120 korniza në sekondë. Me kohë reagimi të ulët ms, modalitetin e qetësisë automatike të ulët, shpejtësinë e ndryshueshme të rifreskimit dhe karakteristikat e tjera të lojrave të dizajnuara me levat e gjeneratës tjetër, Samsung Neo QLED dhe QLEDs ndihmojnë në shpalosjen dhe maksimizimin e performancës.

 

Formacioni i vitit 2021 përmban Game Bar e ri dhe intuitiv në Game Mode, duke i lejuar lojtarët të rregullojnë lehtësisht raportin e ekranit, të kontrollojnë vonesën e hyrjes, të lidhin kufje wireless dhe më shumë. Me Game Mode, QLED gjithashtu optimizon lojën me procesorin e tij Samsung AI. Me rezolucion 4K, një shpejtësi rifreskimi prej 120Hz dhe kohë vonese më pak se 5.8ms, Neo QLED dhe QLEDs janë shoqëruesi perfekt për levat e gjeneratës së ardhshme.

 

Për më tepër, QN90A 50” dhe të gjithë modelet e tjera QLED 55” dhe më të mëdhenj, janë televizorët e parë që ofrojnë mbështetje për AMD FreeSync™ Premium Pro Technology1. Teknologjia mundëson përvoja të vërteta HDR të levës dhe lojrave në PC, duke dhënë një kombinim të lojërave të qarta dhe të rrjedhshme në performancën kulmore me besnikëri vizuale mahnitëse HDR dhe vonesë të ulët.

 

Linja 2021 QLED dhe QLED gjithashtu sjell përvojën gjithëpërfshirëse ultra-wide të lojrave të monitorëve të lojrave Samsung në televizor. Kjo u jep lojtarëve mundësinë për të luajtur lojëra në PC si me një raport të gjerë 21: 9 ashtu edhe me raport ultra-përfshirës 32:9 në televizorët Samsung. Modelet  Neo QLED dhe QLEDs 2021, nga Q70A dhe më lart, mbështesin të dy raportet e ekranit 21:9 dhe 32:9 - duke siguruar që lojtarët të mos humbasin asnjë veprim të lojrave të PC në periferi.

 

Neo QLED dhe QLEDs 2021 plotësojnë përvojën e lojrave me një audio të qartë dhe gjithëpërfshirëse. Me Game Object Tracking Sound, televizorët QLED përdorin teknologjinë AI për të projektuar audio nëpër dhomë që korrespondon me aksionin në ekran - kështu që ju do të dini saktësisht se ku të drejtoheni kur të dëgjoni hapat e një lojtari tjetër.

 

Për më shumë informacion mbi formacionet e televizorëve të 2021 nga Samsung, ju lutem vizitoni www.samsung.com/.

 

Teknologjia  AMD FreeSync kërkon grafikë AMD Radeon dhe një ekran që mbështet teknologjinë FreeSync siç është çertifikuar nga AMD. Teknologjia AMD FreeSync Premium shton kërkesat e kompensimit të detyrueshëm me kornizë të ulët dhe të paktën 120 Hz shpejtësinë e rifreskimit në minimum FHD. Teknologjia AMD FreeSync ™ Premium Pro shton kërkesa që ekrani të plotësojë testet e pajtueshmërisë AMD FreeSync Premium Pro. Shikoni www.amd.com/freesync për detaje të plota. Konfirmoni aftësinë me prodhuesin e sistemit tuaj para blerjes. GD-127.