Skaduar

E vlefshme nga 08/10/2020 15/11/2020

Shfrytëzoni përfitimet e veçanta të promovimit të televizorit Samsung! Bleni QLED Q60T, Q70T ose UHD prej 75’’ ose më të madh prej datës 17.8 deri më 30.9.2020 dhe merrni si dhuratë Soundbar HW-T550.

 

Televizorët Samsung Q60T dhe Q70T do t'ju sjellin mundësinë që të ndjeni gjithë forcën, fuqinë dhe bukurinë e teknologjisë së njohur QLED. Ata kanë një procesor "Quantum procesor" 4K, një procesor të fuqishëm Samsung që zgjedh cilësinë e imazhit, krijon performancë të shkëlqyeshme të shikimit dhe përmirëson çdo lloj përmbajtjeje. Për më tepër, këto TV përdorin teknologjinë inovative "AI të përshkallëzimit të shtuar", i cili automatikisht analizon sinjalin hyrës për të zvogëluar zhurmën dixhitale, rivendosur detajet që mungojnë dhe për të përcaktuar skajet më të qarta rreth temës dhe tekstit. Tani mund të keni imazh dhe tinguj në rezolucionin 4K, pa marrë parasysh se nga cili burim vijnë. Për më tepër, televizorët e kësaj serie i karakterizon edhe teknologjia  „Dual LED“, një teknologji e përparuar e dritës së prapme që përshtatet dhe ndryshon me zgjuarsi sipas llojit të përmbajtjes që po shikoni. Dhe natyrisht, „Quantum Dot“ ju sjellë një miliard nuanca ngjyrash të vërteta, sepse ngjyrat me këtë teknologji kanë një gamë 100% tredimensionale pavarësisht nga niveli i ndriçimit.  

 

Përveç televizorëve të serisë QLED, këtu është edhe seria mbresëlënëse UHD e televizorëve Samsung për vitin 2020. Shikoni imazhin që karakterizohet nga një dizajn i hollë dhe elegant që do të përshtatet në çdo enterier modern. Nga cilido kënd që ta shikoni, duket se nuk ka kufij apo kornizë. Tani e tutje do të shijoni vetëm përvojën më të fortë kinematografike. Këta televizorë sjellin rezolucion 4K UHD, i cili është për 4 herë më shumë pikselë i avancuar se sa një televior i rregullt FHD, ndërsa imazhi është i qartë dhe i mprehtë, mu ashtu siç meritojnë sytë tuaj. Do ta shihni secilën skenë sikur jeni vërtetë aktor i saj. Opsioni HDR është gjithashtu përgjegjës për detaje shtesë, i cili ngre në nivel më të lartë mënyrën e paraqitjes së përmbajtjes së ndriçuar të televizorit, kështu që ju mund të shijoni një gamë të patejkalueshme ngjyrash dhe detaje vizuale edhe në skena të errëta. 

 

Cilëndo mundësi ta zgjidhni, shtesa e përsosur do të jetë Samsung Soundbar HW-T550 të cilën do ta merrni si dhuratë. Ky soundbar fenomenal do të përmirësojë përjetimin tuaj të tingullit me tingullin „3D surround“ i cili thjeshtë mbështillet rreth jush dhe ju rrethon nga të gjitha anët, duke ju dhënë përshtypjen se jeni në qendër të çdo veprimi. Tingulli i tij është edhe më i fuqishëm dhe më i pasur. Përmes soundbarit i cili mbështetë tingullin surround 2.1 dhe një subwoofer prej 6,5 inç do të ndjeni intenzitetin e basit të fuqishëm, të thellë. Por, ai nuk është vetëm i fortë, por po aq i zgjuar. Soundbar automatikisht analizon tingullin që vjen nga burimi juaj për të përputhur audion me përmbajtjen e dhënë. Sido që të jetë, gjatë transmetimeve të zhurmshme të ndeshjeve ose dialogut të qetë të një drame, mund të mbështeteni në atë që Soundbar do ta rregullojë tingullin për t'ju ofruar përjetimin optimal të TV-së. 

 

Promovimi zgjat nga 17.08 deri më 30.09.2020 ose deri me harxhimin e stoqeve dhe i referohet blerjes së modeleve të caktuara të vitit 2020 me diagonale 75’’ ose më të mëdhenj: QLED Q60T ose Q70T dhe modeleve UHD. Për të realizuar të drejtën për dhuratë, ju duhet të regjistroni blerjen tuaj në ce.promotion@samsung.com jo më vonë se 15 ditë nga data e blerjes, ndërsa listën e detajuar të pajisjeve dhe më shumë informacione mund të gjeni këtu.

QLED 60T

Nivel i përparuar në cilësinë e imazhit

Përjetoni një miliard nuanca të një ngjyre me teknologjinë Quantum dot që ofron një imazh të bukur. Me aftësinë për të shfaqur një gamë 100% tre-dimensionale të ngjyrave, teknologjia Quantum Dot shndërron dritën në ngjyra mahnitëse që qëndrojnë të njëjta pa marrë parasysh nivelin e ndriçimit. Nuancat e ngjyrave me teknologjinë Dual LED të ndriçimit të prapavijës ndryshojnë sipas temës së asaj që po shikoni. Ajo që shihni atëherë, ju shihni në mënyrën e duhur.


QLED 70T

Përjetoni fuqinë e televizorit QLED

I përshtatet hapësirës tuaj të jetesës. Ai përshtatet në mënyrë aktive me mjedisin ku jeni duke shikuar, duke rregulluar automatikisht ndriçimin. Përjetoni një pamje të shkëlqyeshme, pa marrë parasysh kohën e ditës ose përmbajtjen e asaj që jeni duke shikuar. Procesori i fuqishëm i Samsung optimizon cilësinë e imazhit deri në kushte të shkëlqyera të shikimit, duke përmirësuar çdo përmbajtje tuaj.

75" UHD TV

Ngjyrat dhe detajet të krijuara pikërisht për ju

Paraqitje e mprehtë dhe e gjallë e ngjyrave! Lërini që imazhi i një gamë edhe më të gjerë ngjyrash të ju tërheqin brenda. Ekrani kristal ju lejon të shihni detaje të gjalla në një mënyrë delikate. Me stilin e tij minimalist, pavarësisht se në cilin kënd e shikoni, thjesht vendos standarde të reja. Tani e tutje do të shijoni vetëm një përvojë të fortë kinematografike. 4K UHD TV sjell një imazh të qartë dhe të mprehtë, ashtu siç meritojnë sytë tuaj. Shikoni skenën sikur jeni vërtet në të.HW-T550 3.1ch Soundbar

Dëgjo më cilësisht

Lidheni, dëgjoni, shijoni. Dhe atë pa kabllo. Me Wireless Surround Kit, Soundbari juaj do të bëhet një surround sistem i vërtetë pa një kabllo të vetme. Pasi të lidhet me soundbar, ky sistem I kanalit do të mbush atmosferën me tinguj surround.