Ndjesi fantastike për këdo

360°

Showroom Galaxy A

Shikoni nga afër kënde të reja.

Shikoje në 360°
Katër telefona Galaxy A52 në ngjyrë E bardhë, E zezë, Lejla dhe Blu të hapur në formë erashke dhe që shihen nga pjesa e pasme.

Një vështrim i shpejtë në veçoritë e reja të fantastike

Grafiku me informacion tregon karakteristikat e reja Awesome të serisë së re Galaxy A. Një pamje e afërt e kamerës së pasme 64MP OIS të Galaxy A72. Ikona e baterisë për të përfaqësuar se si bateria e telefonit zgjat dy ditë. Pamja nga afër e ekranit Super AMOLED Infinity-O me ngjyra të gjalla të ekranit. Lëvizje super e butë, e vërtetë e butë. Tre telefona Galaxy A72 në E bardhë e Mrekullueshme, Vjollcë të Mrekullueshme dhe Blu të Mrekullueshme parë nga mbrapa, shfaqin shkëlqimin e tij premium me një kornizë minimale të kamerës. Pamja nga afër e këndeve të pesë telefonave Galaxy A72 në Vjollcë të Mrekullueshme, Blu të Mrekullueshme, E bardhë e Mrekullueshme dhe E zezë e Mrekullueshme. Galaxy A72 në Vjollcë të Mrekullueshme spërkatet nga uji për të demonstruar rezistencën ndaj ujit të IP67. Ikona përfaqëson hapësirë të brendshme prej 128 GB dhe 256 GB dhe hapësirë ruajtëse të zgjerueshme deri në 1TB. Logoja e Samsung Knox për të treguar se të dhënat dhe fotot tuaja qëndrojnë të sigurta. Grafiku me informacion tregon karakteristikat e reja Awesome të serisë së re Galaxy A. Një pamje e afërt e kamerës së pasme 64MP OIS të Galaxy A72. Ikona e baterisë për të përfaqësuar se si bateria e telefonit zgjat dy ditë. Pamja nga afër e ekranit Super AMOLED Infinity-O me ngjyra të gjalla të ekranit. Lëvizje super e butë, e vërtetë e butë. Tre telefona Galaxy A72 në E bardhë e Mrekullueshme, Vjollcë të Mrekullueshme dhe Blu të Mrekullueshme parë nga mbrapa, shfaqin shkëlqimin e tij premium me një kornizë minimale të kamerës. Pamja nga afër e këndeve të pesë telefonave Galaxy A72 në Vjollcë të Mrekullueshme, Blu të Mrekullueshme, E bardhë e Mrekullueshme dhe E zezë e Mrekullueshme. Galaxy A72 në Vjollcë të Mrekullueshme spërkatet nga uji për të demonstruar rezistencën ndaj ujit të IP67. Ikona përfaqëson hapësirë të brendshme prej 128 GB dhe 256 GB dhe hapësirë ruajtëse të zgjerueshme deri në 1TB. Logoja e Samsung Knox për të treguar se të dhënat dhe fotot tuaja qëndrojnë të sigurta.

Vizitoni partnerët tanë zyrtarë: