Skaduar

E vlefshme nga 01/07/2020 31/07/2020

Duke blerë një frigorifer Samsung RS8000, ju merrni një aleat Tefal Wizzo si dhuratë për përgatitjen e ushqimit në kuzhinë. Kombinimi i këtyre pajisjeve do të thjeshtojë dhe lehtësojë jetën tuaj në kuzhinë.


Samsung RS8000 veçohet me karakteristikat e tij inovative. Me ndihmën e teknologjisë SpaceMax™, ajo ofron më shumë hapësirë ​​për ruajtjen e brendshme të ushqimit pa rritur dimensionet e jashtme, pra 100 litra më shumë sesa modelet konvencionale. Dizajni elegant dhe modern shumë lehtë përshtatet në çdo brendësi të kuzhinës. Dera e sheshtë e frigoriferit dhe dorëzat e integruara, të cilat nuk janë të zgjatura dhe nuk duken si të tepërta, ofrojnë një pamje të hijshme dhe të përsosur që pasqyron trendin aktual për stilin e thjeshtë. Një shpërndarës i vogël dhe një ekran i fshehur kompletojnë modelin minimalist të pjesës së përparme të frigoriferit. Shpërndarësi ju lejon që shpejt dhe me lehtësi të përdorni ujë të ftohtë ose akull.


Gjëja më e rëndësishme është që ushqim në frigorifer të ruhet i freskët. Teknologjia Twin Cooling Plus™ pikërisht e bën të mundur këtë dhe mban të gjithë ushqimin tuaj dy herë më të efektshëm se frigoriferët konvencionale. Optimizimi i temperaturës dhe lagështisë në frigorifer dhe ngrirës arrihet me ndihmën e ftohjes së pavarur. Më shumë freski dhe ftohje e saktë ruan shijen dhe strukturën e ushqimit, ndërsa parandalojnë erën e ushqimit.


Kur bëhet fjalë për përgatitjen e ushqimit, procesori i ushqimit Wizzo do të jetë ndihmësi juaj i parë dhe një aleat i vërtetë në përgatitjen e vakteve të përsosura. Recetat që kanë qenë gjithmonë një mister për ju tani do të bëhen realitet. Me ndihmën e të gjitha aksesorëve të përdorur nga ky robot për përgatitjen e ushqimit, çdo specialitet do të jetë i lehtë për ju për të bërë, dhe suksesi është i garantuar. Wizzo përshtatet lehtësisht në çdo kuzhinë. Me pjesën e pasme të pajisjes, përshtatet lehtësisht në të gjitha vendet në kuzhinë, pavarësisht hapësirës së kufizuar.


Promovimi zgjat nga 01.07 deri më 31.07.2020 ose deri me harxhimin e stoqeve. Për të ushtruar të drejtën e një dhurate, duhet të regjistroheni jo më vonë se 30 ditë nga data e lëshimit të faturës duke dërguar informacionin e mëposhtëm në adresën e emailit ce.promo@samsung.com: emrin, mbiemrin, adresën e e-mail-it, adresën e shtëpisë (për shkak të dorëzimit të dhuratës), afishimi (skanimi) i faturës fiskale nga pika e shitjes, modeli dhe numri serik i pajisjes.


 Detajet dhe kushtet e promovimit mund të gjenden këtu dhe këtu.

Frigorifer elegant

RS8000 - ruan freskinë e ushqimit

Samsung RS8000 sjell freski në kuzhinën tuaj. Ruajtja e ushqimit në një vend nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Dizajni elegant dhe modern i frigoriferit përshtatet në çdo interier të kuzhinës. Mënyra moderne e jetës kërkon teknologjinë më të lartë të cilësisë. Me teknologjitë SpaceMax dhe Twin Cooling Plus, ju merrni frigoriferin e gjeneratës më të fundit që kursen hapësirën tuaj të jetesës dhe ruan më së miri ushqimin tuaj.