Skaduar

E vlefshme nga 01/07/2020 31/07/2020

Me blerjen e një frigoriferi Samsung RS8000, përfitoni dhuratë aleatin tuaj Tefal Wizzo për përgatitjen e ushqimeve në kuzhinë. Kombinimi i këtyre pajisjeve do ta bëjë jetën tuaj në kuzhinë më të lehtë. 


Samsung RS8000 bën dallimin me karakteristikat e tij novatore. Me teknologjinë SpaceMax™, ofron më shumë hapësirë për ruajtjen e ushqimeve brenda frigoriferit pa rritur përmasat e jashtme, p.m.th. 100 litra më shumë se sa modelet tradicionale. Dizajni elegant dhe modern përshtatet më së miri në çdo interior kuzhine. Dera e sheshtë e frigoriferit dhe dorezat inkaso, të cilat nuk dalin përpara dhe nuk duken të tepërta, ofrojnë një pamje të këndshme dhe të përsosur që reflekton trendin e një stili modern dhe të thjeshtë. Aparati i vogël dhe ekrani i fshehur plotësojnë dizajnin minimalist të pjesës së përparme të frigoriferit. Nga ky aparat mund të merrni shpejt dhe lehtë ujë të ftohtë dhe akull.


Ajo çka është më e rëndësishme është që ushqimi në frigorifer të mbetet i freskët. Teknologjia Twin Cooling Plus™ jua mundëson këtë dhe ruaj të gjitha ushqimet me efiçencë dy herë më të madhe se sa frigoriferët tradicional. Optimizimi i temperaturës dhe lagështisë në frigorifer dhe në ngrirës arrihet përmes ftohjes së pavarur. Freskia dhe ftohja më e saktë ruan shijen dhe përbërjen e ushqimeve, duke parandaluar kështu përzierjen e aromave të ushqimeve.


Kur vjen momenti për të përgatitur ushqimet, përpunuesi i ushqimeve Wizzo do të jetë ndihmësi dhe aleati juaj i parë i vërtetë për përgatitjen e vakteve të përkryera. Recetat që gjithmonë kanë qenë një mister për ju, tashmë do të kthehen në realitet. Me ndihmën e të gjithë aksesorëve shtesë të përdorur nga ky përpunues për përgatitjen e ushqimeve, çdo specialitet do të mund ta përgatisni më lehtë me sukses të garantuar. Wizzo përshtatet lehtë në çdo kuzhinë. Falë pjesës së pasme të pajisjes, mund ta vendosni atë pa problem në çdo cep të kuzhinës, pavarësisht hapësirës së kufizuar.


Promocioni zgjat nga 01.07 deri në 31.07.2020 ose deri sa të përfundojë stoku. Për të përfituar dhuratën, duhet të regjistroheni jo më vonë se 30 ditë nga data e lëshimit të faturës duke dërguar informacionin e mëposhtëm në adresën e email ce.promo@samsung.com: emri, mbiemri, email, adresa e shtëpisë (për dorëzimin e dhuratës), përmbledhje (kopja e skanuar) e faturës tatimore nga pika e shitjes, modeli dhe numri serial i pajisjes.

 

Të dhënat dhe kushtet e këtij promocioni mund ti gjeni këtu dhe këtu.

Frigorifer elegant

RS8000 - ruan freskinë e ushqimeve

Samsung RS8000 sjell freskinë në kuzhinën tuaj. Ruajtja e ushqimeve në një vend nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Dizajni dhe modern i frigoriferit përshtatet më së miri në çdo interior kuzhine. Mënyra moderne e jetesës kërkon teknologji të cilësisë më të lartë. Me teknologjitë SpaceMax dhe Twin Cooling Plus, do të përfitoni frigoriferin e gjeneratës më të fundit që kursen hapësirat tuaja të ndenjes dhe më i miri për ruajtjen e ushqimeve tuaja.