Rimerrni hapësirën tuaj

Përmirësoni efektshmërinë e punës tuaj duke siguruar më shumë hapësirë në tryezë
Ka një tryezë me një monitor të zakonshëm dhe pastaj kjo kalon tek një tryezë e pastër me Monitorin e hapësirës të Samsung që siguron një hapësirë të efektshme të punës. Në fund, Monitori i hapësirës tregon mbajtësen ergonomike të tij që quhet Has Zero, e cila gjithashtu tregon efektshmërinë e punës të këtij monitori.
Ka një tryezë me një monitor të zakonshëm dhe pastaj kjo kalon tek një tryezë e pastër me Monitorin e hapësirës të Samsung që siguron një hapësirë të efektshme të punës. Në fund, Monitori i hapësirës tregon mbajtësen ergonomike të tij që quhet Has Ze

Pikat kryesore të veçorive kryesore

Shpresoni të mbani një tryezë të pastër, të sofistikuar që pasqyron stilin tuaj të jetës të rregullt dhe modern, por desktopi juaj është vazhdimisht i çrregullt. Po sikur të kishit një monitor që nuk zë pothuajse fare vend pa asnjë kabllo?

  • Inovacion i hapësirës
  • Stil i hapësirës
  • Teknologji e hapësirës

Inovacion i hapësirës

Zgjidhja e shtimit në maksimum të hapësirës

Tani, Samsung paraqet një monitor të ri inovativ të quajtur Space Monitor që përmirëson efektshmërinë tuaj të punës duke ju siguruar më shumë hapësirë në tryezë. Kur nuk jeni duke e përdorur Samsung Space Monitor në tryezë, kalojeni në ruajtje rrafsh me murin për të shtuar rendimentin dhe për të rimarrë tryezën tuaj. Dizajni me mbajtëse minimale pakëson hapësirën e papërdorshme të zënë nga monitorët ekzistues me 93% dhe shton hapësirën e tryezës me 40%.

* Analizuar përmes krahasimit përbri në një tryezë 47.2 inç x 19.7 inç (120cm x 50cm)
* Krahasimi me Samsung SD850 (një monitor tradicional i madhësisë së barasvlershme)
Monitori i hapësirës mund të jetë rrafsh me murin në fillim kur nuk jeni duke e përdorur monitorin. Për këtë qëllim, përdoruesit mund të kursejnë hapësirën. Megjithatë, kur e përdorni, mbajtësja mund të tërhiqet deri mbi sipërfaqen e tryezës.
Kjo video tregon sesi të poziciononi Monitorin e hapësirë së Samsung për të pakësuar në mënyrë dramatike hapësirën e papërdorshme dhe për të shtuar hapësirën e tryezës.

Stil i hapësirës

Dizajn elegant, por praktik

Me një panel të hollë që paraqet një ekran me 3 anë pa korniza, Samsung Space Monitor ofron një zgjidhje elegante që nuk bie në sy për çdo dekor të vendit të punës ose të shtëpisë. Kjo zgjidhje realizohet falë një mbajtëse të integruar me bazë morsete, që lejon një instalim të shpejtë dhe të thjeshtë, të rregullueshëm deri në 3.54 inç (90 mm), ndërsa morseta siguron se Space Monitor mund të bashkohet në mënyrë të sigurt me tryeza dhe tavolina me një sferë të gjerë trashësie. Si rezultat, mbajtësja e Samsung Space Monitor fsheh mirë kabllin e saj të energjisë/HDMI Y në brazdat e fshehura për të parandaluar ngatërrimin dhe për ta mbajtur hapësirën tuaj të punës të pastër dhe pa rrëmujë.

Mbajtëset e llojit të morsetës të Monitorit të hapësirës mund të sigurojnë një sferë të gjerë të pjesës së sipërme të tryezës. Morseta siguron se Monitori i hapësirës mund të bashkohet në mënyrë të sigurt me tryeza dhe tavolina me një sferë të gjerë trashësie, deri në 90mm.
Lehtësia e përdorimit të morsetës për Monitorin e hapësirës të Samsung e lejon që të bashkohet me tryeza dhe tavolina me trashësi të ndryshme.

Teknologji e hapësirës

Menteshë e fortë për të siguruar qëndrueshmëri me kalimin e kohës

Mbajtësja e Samsung Space Monitor përdor një menteshë të fortë që siguron performancë të vazhdueshme dhe të qëndrueshme. Krijuar duke përdorur teknologjinë e Samsung dhe analizuar brenda për të duruar mbi 5000 lëvizje, mentesha e fortë siguron pozicionim të këndshëm dhe të saktë të ekranit çdo herë.

Monitori i hapësirës është rrafsh me murin dhe pastaj mbyllet në mbajtësen e tij. Mbajtësja tregon strukturën e saj të fortë të menteshës që siguron performancë të vazhdueshme dhe të qëndrueshme.
Mentesha për Monitorin e hapësirës të Samsung lejon pozicionimin e saktë dhe të qëndrueshëm të ekranit.

Zbuloni Shkëlqimin 360º

Rrotullojeni Samsung Space Monitor dhe përfshihuni në bukurinë e tij me 360 gradë

Monitori i hapësirës është duke u përdorur në një tryezë të bardhë dhe rrotullohet me bukurinë 360 gradë.
Ofrohet një shikim 360º i Monitorit të hapësirës të Samsung. Nga përpara, tregon monitori i hapësirës pa kornizë, i instaluar në një tryezë të bardhë. Duke e rrotulluar me 360 gradë, monitori tregon dizajnin e spikatshëm të pasmë të saj që paraqet kabllo të fshehta.

I bukur nga të gjitha këndet

Samsung Space Monitor është një formë e re e dizajnit në tregun e monitorëve. Dizajni unik i këtij monitori të ri përmirëson efektshmërinë e punës duke rizbuluar dhe përdorur hapësirën e keqpërdorur të tryezës për konsumatorët. Dizajni i kornizës së tij përzihet mirë me mjedisin rrethues duke përmbushur kështu nevojat estetike të dekorit tuaj të brendshëm.

Mbajtësja e tipit morsetë

Mbajtësja e Samsung Space Monitor paraqet një morsetë të përfshirë për instalim të shpejtë dhe të thjeshtë. E rregullueshme deri në 3.54 inç (90 mm), morseta lejon Space Monitor që të bashkohet në mënyrë të sigurt me tryeza dhe tavolina me një sferë të gjerë trashësie.

Falë aftësisë së morsetës, Samsung Space Monitor siguron një sferë të gjerë të këndeve të monitorit

Dizajn pa hapësirë

Ekrani i Space Monitor mund të ruhet me lehtësi rrafsh me murin dhe është në gjendje të rrisë hapësirën e tryezës. Space Monitor është skicuar dhe krijuar si një orendi e bukur falë përzgjedhjes së kujdesshme të materialeve dhe kujdesit të madh ndaj hollësive. Pavarësisht se ku zgjidhni të vendosni Space Monitor, është e sigurt se do të duket ashtu siç duhet. Space Monitor është optimizuar për të përmbushur dhe tejkaluar nevojat e atyre që dëshirojnë një mjedis elegant, modern dhe të pastër.

Monitori mund të vendoset rrafsh me murin, gjë që ju lejon të përdorni më shumë hapësirë në tryezë

HAS e nivelit zero

HAS (Mbajtësja me lartësi të rregullueshme) e nivelit zero mund të ngrihet ose ulet shpejt dhe me lehtësi në lartësinë më të mirë të shikimit për çdo përdorues dhe për çdo qëllim. Gjithashtu lejon pozicionimin e thjeshtë të ekranit për rehatinë dhe komoditetin më të mirë të mundshëm. Gjithashtu mund ta përdorni Samsung Space Monitor si një ekran të dytë në të njëjtin nivel të syrit si ekrani i kompjuterit tuaj portativ.

Mbajtësja me lartësi të rregullueshme e Samsung Space Monitor lejon pozicionimin e thjeshtë të ekranit.

Monitori i hapësirës për një jetë më të mirë

Ndjeni frymëzimin për ta përdorur Space Monitor kudo në jetën tuaj dhe shihni sesi mund ta bëjë jetën tuaj më magjepsëse.

Shihni më shumë video

Kjo video me ngjyra tregon pozicionet dhe situatat e ndryshme ku mund të përdoret Monitori i hapësirës i Samsung.

Video e fushatës

Kjo video me ngjyra tregon pozicionet dhe situatat e ndryshme ku mund të përdoret Monitori i hapësirës i Samsung, me theksin shtesë tek specifikimet dhe veçoritë.

Video e paraqitjes së produktit

Kjo video ofron një udhëzues viziv dhe me fjalë të nxjerrjes nga kutia dhe instalimit të Monitorit të hapësirës të Samsung.

Video Si të

Linja e produkteve