Pse ndalon makina larëse gjatë tharjes?

Kjo ndodh kur makina larëse konstaton një disbalacë në kazan dhe në këtë mënyrë e bllokon kazanin.

1 Kontrollo ngarkesën e rrobave (referojuni manualit).

Çdo cikël larjeje ka një numër të caktuar kilogramësh në varësi të tekstileve, materialit dhe kapacitetit të makinës larëse.

2 Kontrollo shpërndarjen e rrobave brenda kazanit.
  • Kodi i gabimit BE: nëse produkti zbulon një defekt në balancë.
  • Në modelet e reja: pas fshirjes së kodit, makina larëse ndalon gjatë ciklit.

Filloni një cikël larjeje pa rroba (shpëlarje plus tharje) dhe verifiko nëse është një ngarkesë e lartë rrobash.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni