75" Mbajtëse në mur për ekran të madh WMN4277SK

75" Mbajtëse në mur për ekran të madh WMN4277SK

WMN4277SK/XC

Zgjidhni tuaj

Ngjyra :

Instalimi i sigurtë i TV i garantuar

Mos u shqetësoni për televizionin tuaj që të rrëzohet. Vendosja në mur e Samsung WMN4277SK është mjaft e fortë për të mbajtur një TV të plotë me ekran të madh. Vendosja në mur ka një peshë të sigurtë të mbajtjes prej 50 kg dhe është ndërtuar për të minimizuar të gjithë faktorët e rrezikut. Pra, mos ngurroni të varni dhe të vendosni TV tuaj pjerrët, siguria është e garantuar.

Shijoni televizorin në këndin më të mirë të mundshëm

Shihni programet tuaja të preferuara me rehati në çdo kënd që dëshironi. Me vendosjen në mur WMN4277SK Samsung, mund të lëvizni lart dhe poshtë televizorin tuaj me ekran të madh, majtas dhe djathtas dhe madje mund t’a vendosni pjerrët për të afruar ekranin afër vetes. Pra, rehatohuni dhe shijoni TV tuaj në dritën dhe këndin e shikimit të përsosur.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.