2021 Slim Fit Wall Mount (WMN-A50E)

2021 Slim Fit Wall Mount (WMN-A50E)

WMN-A50EB/XC

  • I hollë dhe i lehtë për tu instaluar
  • Qëndron rrafsh me murin
  • Përshtatet lehtë në çdo ambient të brendshëm

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

I hollë dhe i lehtë për tu instaluar

Slim Fit Wall-Mount

I krijuar për televizorët Samsung Slim Fit Wall-Mount bën që televizori juaj në mur te ketë një pamje minimaliste që integrohet në çdo ambient.

*Televizorët dhe kornizat e përsonalizueshme shiten veç. * Të disponueshëm vetëm për modele të caktuara. *Matjet nga fundi i prapëm i TV-së, boshllëku mund të ndryshojë në varësi të instalimit dhe llojit të murit.

Qëndron rrafsh me murin

Me produktin tonë Slim Fit Wall Mount të dizajnuar posaçërisht, televizori juaj qëndron ngjitur pas murit, duke lënë vetëm një boshllëk shumë të hollë midis televizorit dhe murit, kështu që përvoja juaj e shikimit brenda ambientit është pa shpërqendrim.

The TV is being installed. At first, space exists between a slim TV, and the two mounts on a grey wall. Then the TV is adjusted so it is close to the wall, leaving no space. The TV is being installed. At first, space exists between a slim TV, and the two mounts on a grey wall. Then the TV is adjusted so it is close to the wall, leaving no space.

* Imazhet dhe videot janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. * Instalimi duhet të bëhet vetëm pasi të jenë lexuar me kujdes udhëzimet përkatëse, nga të rriturit mbi moshën 18 vjeç. Për rezultate optimale, rekomandojmë që instalimi të kryhet nga dy persona. * Dizajni i Slim Fit Wall-Mount mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së TV-së

Sa afër është afër?

Montimet konvencionale në mur lënë një boshllëk nga TV-ja deri në mur prej 25 mm ose më shumë. Po televizorët Samsung? - 7,5 mm me Samsung QLED Q900 dhe Crystal UHD AU8000 - 3 mm me Samsung The Frame

* Distanca aktuale midis murit dhe TV-së mund të ndryshojë në varësi të llojit të murit

Përshtatet lehtë në çdo ambient të brendshëm

Produkti ynë për fitim hapësire Slim Fit Wall Mount i jep shtëpisë suaj një pamje moderne minimaliste.

* The Frame: Art Mode 『Provë baleti në skenë』 nga Edgar Degas

Mbush çdo hapësirë në mënyrë elegante

* The Frame: Art Mode 『Provë baleti në skenë』 nga Edgar Degas

Instalimi i thjeshtuar

Asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë të montoni vetë në mur televizorin tuaj. Ndiqni 3 hapa të thjeshtë si më poshtë. Në fillim, gjeni një vend të përshtatshëm për të vendosur në mënyrë të sigurt televizorin me ekran të kthyer poshtë.

How to install the Slim Fit Wall-Mount. This video is simulated and is intended to provide better understanding, so refer to manual in box for more information. Here’s what you have in the box shows the different components needed to install Slim Fit Wall-Mount. Start with installing wall mount kit to the back of TV. The components are separated into wall parts and TV parts.First, start with installing the wall mount kit to the back of TV. Then, put the cable in place by plugging it into the back of the TV. Now, you have completed installation of the wall mount kit to your TV. Now, start to install wall mount kit to the wall. Drill the mount kit into the wall. 65mm (2.5') and 8mm (5/16') are at the end of the drill. This may differ according to your wall surface, please make sure to check installation guide before installation. Holes are drilled and parts inserted. Then, attach the mount kit to the Wall. Center your TV easily. The flush fit is compatible with TVs from SAMSUNG. How to install the Slim Fit Wall-Mount. This video is simulated and is intended to provide better understanding, so refer to manual in box for more information. Here’s what you have in the box shows the different components needed to install Slim Fit Wall-Mount. Start with installing wall mount kit to the back of TV. The components are separated into wall parts and TV parts.First, start with installing the wall mount kit to the back of TV. Then, put the cable in place by plugging it into the back of the TV. Now, you have completed installation of the wall mount kit to your TV. Now, start to install wall mount kit to the wall. Drill the mount kit into the wall. 65mm (2.5') and 8mm (5/16') are at the end of the drill. This may differ according to your wall surface, please make sure to check installation guide before installation. Holes are drilled and parts inserted. Then, attach the mount kit to the Wall. Center your TV easily. The flush fit is compatible with TVs from SAMSUNG.

* Referojuni manualit në kuti për më shumë informacione të detajuara. * Instalimi duhet të bëhet vetëm pasi të keni lexuar me kujdes udhëzimet e dhëna për instalim dhe nga të rriturit mbi moshën 18 vjeç. Për rezultate optimale, rekomandojmë që instalimi të kryhet nga dy persona. * Distanca aktuale nga muri matet nga pjesa e prapme e televizorit dhe mund të ndryshojë n; varësi të instalimit dhe llojit të murit.* Dizajni i Slim Fit Wall-Mount mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së TV-së.

Si të centroni televizorin tuaj

Pasi të keni vendosur TV-në tuaj në mur me Slim Fit Wall-Mount, kllapa e tij të rrotullueshme do t'ju mundësojnë të caktoni këndin përkatës të televizorit tuaj deri në 10-15 gradë shtesë.

* Këndi aktual kur anohet mund të ndryshojë sipas madhësisë së produktit.

Hiqni qafe rrëmujën e telave një herë dhe përgjithmonë

.

* Përputhshmëria mund të ndryshojë sipas modelit të televizorit.
A close-up of a line running from the bottom of a TV hung on a wall demonstrates the tidy installation of the One Invisible Connection. A close-up of a line running from the bottom of a TV hung on a wall demonstrates the tidy installation of the One Invisible Connection.

Esencial për një pamje të pastër

One Invisible Connection

Pa më tela të ngatërruar. One Invisible Connection e Samsung lidh pajisjet tuaja me televizorin tuaj Samsung përmes një kablloje të vetme, pothuajse të padukshme, duke eliminuar rrëmujat e kabllove.

* "One Invisible Connection" i referohet kabllos unike optike të tejdukshme që lidhet me kabllot e pajisjes së jashtme One Connect Box, por nuk u referohet kabllove që lidhen me pajisjet e tjera si soundbar.* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect Box.*
A One Connect Box sits on a wooden surface against a grey wall. Close-up view of Jackport is shown. A One Connect Box sits on a wooden surface against a grey wall. Close-up view of Jackport is shown.

Zgjidhja e lidhjes All-in-one

One Connect Box

Pajisjet tuaja të jashtme nuk kanë pse të vendosen më ngjitur me televizorit tuaj. Në vend të kësaj, lidhini ato me 'One Connect Box' të përfshirë me televizorin tuaj Samsung dhe jepini vetes lirinë për të vendosur pajisjet tuaja të jashtme larg televizorit dhe larg syve

* One Connect Box është i përfshirë me blerjen e modelit përkatës të televizorit. * Përputhshmëria mund të ndryshojë në varësi të modelit.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.