Galaxy Tab A (8.0", 2019) LTE

Galaxy Tab A (8.0", 2019) LTE

SM-T295NZKASEE

 • Tablet koji Vas prati gdje god idete
 • Dizajn koji Vam neće smetati
 • Samo ga ubacite u džep i krenite

Odaberite boju

Boja :
 • Dizajniran tako da Vam ne može smetati
  Dvojni zvučnici
 • Zaslon koji ćete gledati sa uživanjem
  8-inch Displej
 • Digitalno učenje uz igru i zabavu
  Samsung Kids Home
 • Trajanje baterije koja se izdvaja od ostalih
  Baterija

Tablet koji ide kuda i Vi

Otkrijte praktičnog pratioca u Galaxy Tab A (8.0 '', 2019), tabletu koji savršeno radi male stvari i dodaje puno više. Uz dizajn koji je lako nositi jednom rukom, tanak je, kompaktan i prenosiv, što je idealan spoj performansi, dizajna i dostupnosti.

Dizajniran tako da Vam ne može smetati

Uklonili smo prednji ključ i logotip premjestili na stražnji dio Galaxy Tab A (8.0 ", 2019) kako bismo Vam osigurali veći ekran za pregled i istraživanje. Dualni zvučnici ugrađeni na dnu su praktično neprimijetni i nadopunjuju tanak osjećaj. Stražnja strana sa metalnom podlogom i Samsung logotipom pruža dodatni dašak elegancije.

Samo ga uzmite i krenite

Uvijek ima prostora za Galaxy Tab A (8.0 ", 2019) gdje god idete. Tanak je i težak svega 347 grama, a djeca ga nose s lakoćom dok ga odrasli mogu držati u samo jednoj ruci. Birajte između crne ili srebrne boje kako bi odgovarao Vašem stilu.

* Dostupnost boje proizvoda može se razlikovati ovisno o državi, regiji i operateru. ** Stvarna težina uređaja može pokazati neznatno odstupanje od navedenog broja.

Zaslon koji ćete gledati sa uživanjem

Galaxy Tab A (8.0 ”, 2019) sadrži 8 inčni, svijetli ekran od 1280x800 piksela sa omjerom ekrana 16:10 za optimalno gledanje i uspravno i vodoravno. A za početak gledanja i striminga, tablet dolazi u paketu s YouTube Premium-om, tako da možete uživati u omiljenom sadržaju bez prekida.

* Dostupnost YouTube Premium može se razlikovati od zemlje ili regije. Korisnici se moraju pretplatiti na YouTube Premium račun kako bi uživali u svim njegovim prednostima.

Digitalno učenje uz igru i zabavu

Samsung Kids Home omogućava Vam stvaranje sigurnog okruženja za Vašu djecu. Jednostavno dodirnite Quick panel da biste uživali u izvornim aplikacijama s likovima koji žive unutar njihovog virtuelnog svijeta. Roditeljska kontrola omogućava Vam nadgledanje upotrebe i vremena korištenja kako biste bili bezbrižni dok Vaši najmlađi koriste tablet.

* Sadržaj na Samsung Kids Home može da se razlikuje u zavisnosti od zemlje ili regije.

Ostanite povezani, čak i kada ste odvojeni

Korisnici sa Samsung računom mogu odabrati dijeljenje stavki iz aplikacija Kalendar, Samsung Notes ili Galerije. Pomoću direktnog dijeljenja slika i video zapisa, događaja, bilješki i ostalog sada Vaša porodica može imati sve uspomene na jednom mjestu.

Fokusirajte se samo na ono što je Vama bitno

Gledajte samo ono što želite, kad to želite. S jednim korisničkim interfejsom, Galaxy Tab A (8.0 ”, 2019) smanjuje nered prikazivanja, prikazivanjem sadržaja koji je za Vas najrelevantniji. Jednostavno dodirnite i fokusirajte se na ono što želite vidjeti i pročitati i uživajte u doživljaju tableta sa velikim ekranom.

Trajanje baterije koja se izdvaja od ostalih

Galaxy Tab A (8.0 ”, 2019) nosi više snage nego što biste očekivali u ovom elegantnom uređaju. Baterija od 5.100mAh * daje vam slobodu da zaboravite na punjač duži vremenski period kada morate negdje otići ili koristiti tablet duže vrijeme.

* Tipična vrijednost testirana u laboratorijskim uslovima treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije između uzoraka baterija testiranih prema IEC 61960 standardu. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4,980mAh. Stvarni vijek trajanja baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

* Tipična vrijednost testirana u laboratorijskim uslovima treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije između uzoraka baterija testiranih prema IEC 61960 standardu. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4,980mAh. Stvarni vijek trajanja baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

Osnažite svoj život, zadržite svoje trenutke

Kada su u pitanju performanse i prostor za pohranjivanje, Galaxy Tab A (8.0 ”, 2019) zadovoljava sve segmente. Dolazi s 2 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranjivanje, i najnovijim Android sistemom. Namjenski utor za SD karticu omogućava do 512 GB više prostora za pohranu, tako da sve uspomene možete zadržati na jednom mjestu.

* Stvarni kapacitet za pohranjivanje može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. ** MicroSD kartica prodaje se odvojeno. Dostupnost može varirati od države ili proizvođača.

Specifikacije

 • Procesor 2 GHz
 • Displej 8,0" (203,1 mm)
 • Glavna kamera - rezolucija 8.0 MP
 • Težina (g) 347

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operacijski sistem i programi neophodni za normalan rad uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može varirati ovisno o mobilnom operateru i može se promijeniti nakon nadogradnje softvera.

*Tipična vrijednost testirana je u laboratorijskim uslovima treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost s obzirom na odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija testiranim prema IEC 61960 standardu. Testirana (minimalna) snaga je 4.980 mAh. Stvarni vijek trajanja baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima upotrebe i drugim faktorima.