The Terrace Soundbar (2020)

The Terrace Soundbar (2020)

HW-LST70T/XN

 • Center Speaker (3.0CH)
 • Voorkomt geluidsvervorming
 • IP55-gecertificeerd (weerbestendig)
 • Hoor je TV-programma's en films luid en duidelijk via The Terrace Soundbar, zelfs in de buitenlucht. Het vermogen van 210 watt en de ingebouwde subwoofer bieden een krachtig basgeluid. De multispeaker-bedieningstechnologie beweegt de vier woofers tegelijkertijd voor een krachtig, rijk geluid tijdens de filmmarathons in je achtertuin.
  210W with Built-in woofer
 • The Terrace Soundbar overstemt zelfs het omgevingsgeluid. De speciale middenspeaker (3.0CH) zorgt voor kraakheldere dialogen.
  Multi speaker control tech Center speake
 • The Terrace Soundbar
  Weather-Resistant Durability

De perfecte match voor The Terrace TV

* Beelden zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot de GUI (Graphic User Interface) die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving. * Het feitelijke product kan afwijken van de getoonde afbeelding. Bekijk onze productgalerij. * TV wordt apart verkocht.

Krachtig geluid vanaf het allereerste moment

210 watt met ingebouwde subwoofer

Hoor je TV-programma's en films luid en duidelijk via The Terrace Soundbar, zelfs in de buitenlucht. Het vermogen van 210 watt en de ingebouwde subwoofer bieden een krachtig basgeluid. De multispeaker-bedieningstechnologie beweegt de vier woofers tegelijkertijd voor een krachtig, rijk geluid tijdens de filmmarathons in je achtertuin.

Helder geluid zonder last van buitengeluiden

Middenspeaker (3.0CH)

The Terrace Soundbar overstemt zelfs het omgevingsgeluid. De speciale middenspeaker (3.0CH) zorgt voor kraakheldere dialogen.

Prachtig geluid, waar je ook zit

Tweeter met een breed bereik

De sweet spot is overal. Geniet van prachtig geluid, waar je ook zit, dankzij de hypermoderne tweeter met breed bereik.

Ervaar de diepe bass

Ruisonderdrukking

Onze ruisonderdrukkingstechnologie voorspelt en onderdrukt ruis van tevoren. Dit zorgt voor een dieper en gedetailleerder basgeluid zonder aparte subwoofer.

Experts op het gebied van geluidsinnovatie

Samsung Audio Lab

Onze primaire focus ligt op het gehoor van de luisteraar en daarna op de luisteromgeving – de transducers (woofers en tweeters), versterkers, en digitale signaalprocessors (DSP's).'

Water- en stofbestendig

Weersbestendig (IP55)

Deze weersbestendige speaker is bestand tegen alle elementen en voorzien van de IP55 classificatie voor bescherming tegen water en stof. Hij is stevig, zelfs als het weer tegenzit.

* Bescherming tegen water en stof conform de internationale IP55-norm en een soepele werking bij temperaturen tussen de -30 en 50℃.

Streamen vanaf je apparaten was nog nooit zo makkelijk

Muziek streamen via Wi-Fi en Bluetooth®

The Terrace Soundbar gebruikt Wi-Fi en Bluetooth® om eenvoudig draadloos verbinding te maken met andere apparaten. Nu kun je overal genieten van de muziek op je telefoon, met perfect geluid en zonder kabels.

* Alleen compatibele mobiele apparaten.

* Alleen compatibele mobiele apparaten.

Geoptimaliseerd geluid voor iedere scène

Adaptive sound

The Terrace Soundbar analyseert het audiosignaal om het geluid voor elke scène te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk, zodat ook zachtere gesprekken goed te verstaan zijn.

Een wereld aan geluid met één afstandsbediening

Eén afstandsbediening

Je hebt echt maar één afstandsbediening nodig. Bedien de belangrijkste soundbarfuncties, zoals de aan-uitknop, het volume en geluidseffecten met de Samsung TV-afstandsbediening, rechtstreeks vanaf je TV.

* Functie en ontwerp van de afstandsbediening kunnen verschillen per TV-model en regio. * Compatibel met geselecteerde Samsung TV's. Controleer de specificatie van de Samsung TV.

* Functie en ontwerp van de afstandsbediening kunnen verschillen per TV-model en regio. * Compatibel met geselecteerde Samsung TV's. Controleer de specificatie van de Samsung TV.

Eenvoudige installatie voor snel entertainment

Kit voor bevestiging aan de muur of de TV meegeleverd

Professionele installatie is overbodig. Je kunt direct thuis aan de slag. Met de meegeleverde bevestigingskit kun je je speaker aan de muur of onder je Samsung The Terrace TV installeren voor een naadloze geluidservaring.

*De ruimte tussen The Terrace TV en Soundbar kan variëren, afhankelijk van de installatie, het type muur en het TV-formaat. *Alleen beschikbaar voor compatibele modellen.

Muziek komt tot leven met jouw stem

Compatibel met Alexa

Weet je de titel niet meer? Je kunt je soundbar handsfree bedienen met Alexa-spraakbesturing. Vraag Alexa om iets af te spelen door de titel of een paar tekstregels te zeggen. Het maakt niet uit naar welk genre je wilt luisteren, Alexa vindt het voor je.

*Amazon, Alexa en alle hieraan gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of gelieerde ondernemingen. * Een Amazon Echo Device is vereist voor het gebruik van deze functie. Deze service wordt geleverd door Amazon en kan op elk willekeurig moment worden stopgezet. * Sommige features en functies van 'connected' apparaten zijn niet of slechts beperkt beschikbaar. *Deze functie kan per regio verschillen.

Tik en speel af

Tik voor geluid

Voor de momenten waarop je nóg meer van je muziek wil genieten. Als je favoriete nummer voorbijkomt hoef je alleen je telefoon tegen de soundbar aan te tikken. De soundbar trilt omdat je telefoon wordt herkend en wordt verbonden, waarna het afspelen van je muziek naadloos doorloopt, maar dan met de weergaloze audiokwaliteit van de soundbar.

A hand taps a smartphone with the Samsung music app on-screen on the soundbar and the soundbar instantly plays music, showing how easy it is to switch from smartphone to soundbar. A hand taps a smartphone with the Samsung music app on-screen on the soundbar and the soundbar instantly plays music, showing how easy it is to switch from smartphone to soundbar.

* Uitsluitend voor compatibele apparaten. * Deze service werkt alleen wanneer de smartphone is ingeschakeld. * Deze service is mogelijk nog niet geactiveerd als het model wordt gelanceerd.

Eén app voor een slimme luisterervaring

SmartThings App

Til connected living naar een hoger niveau. Met de SmartThings-app kun je luidsprekers aan je netwerk toevoegen, voor meer controle over het geluid in je hele huis.

* Elk apparaat moet zijn aangesloten op Wi-Fi of een ander draadloos netwerk. * Download en installatie van de SmartThings-app is vereist. * Voor interoperabiliteit via SmartThings dienen alle apparaten geregistreerd te zijn op één Samsung-account. * De beschikbare functies kunnen variëren per regio, provider, netwerkomgeving of mobiel apparaat en kunnen worden gewijzigd zonder kennisgeving.

* Elk apparaat moet zijn aangesloten op Wi-Fi of een ander draadloos netwerk. * Download en installatie van de SmartThings-app is vereist. * Voor interoperabiliteit via SmartThings dienen alle apparaten geregistreerd te zijn op één Samsung-account. * De beschikbare functies kunnen variëren per regio, provider, netwerkomgeving of mobiel apparaat en kunnen worden gewijzigd zonder kennisgeving.

Specificaties

 • Vermogen 210W
 • Aantal kanalen 3
 • Middenspeaker Ja
 • Bluetooth Ja
 • Dolby Dolby Digital 5.1
 • Wi-Fi Ja

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • Quick Setup Guide
  ENGELS, DUITS
 • User Manual
  ENGELS, DUITS, ROEMEENS, BULGAARS, POOLS, FRANS, ITALIAANS, TSJECHISCH, SLOWAAKS, HONGAARS, KROATISCH, SERVISCH, SLOVEENS, GRIEKS, LETS, ESTS, LITOUWS
 • User Manual
  ENGELS, NEDERLANDS, DUITS, FRANS
 • User Manual
  ENGELS, NEDERLANDS, DUITS, FRANS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00
Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie & reparatie

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice