Infinite Line™ Combi Microgolfoven NQ50T8539BK/EF

Infinite Line™ Combi Microgolfoven NQ50T8539BK/EF

NQ50T8539BK/EF

 • Combi Hete lucht + Grill 1400W + Microgolf 850W
 • Verticaal Design
 • Smart Things
 • Dual Fan

Kies jouw Kleur

Kleur :

Nieuw harmonieus design in je keuken

Infinite Line™

Creëer de keuken van je dromen, waarin je beter werkt, je beter voelt en die er beter uitziet. De toestellen in de Samsung Infinite Line™ hebben een verfijnd verticaal ontwerp met naadloze platte oppervlakken voor een schitterend stijlstatement. En de verschillende geavanceerde technologieën staan garant voor dynamische, veelzijdige prestaties.

Snel en smakelijk koken

Combi microgolfoven

Bereid heerlijk eten in veel minder tijd. De combimicrogolfoven biedt je alle flexibiliteit om eten op verschillende manieren te bereiden. Je kunt hem als een traditionele heteluchtoven gebruiken, maar hij heeft ook een microgolfovenfunctie om snel lekker eten te bereiden. Je kunt de oven- en microgolfovenfunctie ook tegelijkertijd gebruiken.

Gemakkelijke intuïtieve bediening

Non-Touch 4.3" TFT-LCD & grote knop

Geniet van een gemakkelijkere en exclusievere manier van koken. De Non-Touch 4.3" TFT-LCD & grote knop heeft een luxe uitstraling met een kleurrijke, maar subtiele interface. Het toont intuïtief de status van de oven. Je kunt de verschillende functies gemakkelijk bedienen via via de touchbuttons of de draaiknop.

Alles onder controle – altijd en overal

Wi-Fi Connectivity & SmartThings

Bespaar tijd en doe veel meer met Wi-Fi Connectivity. Met een app* kun je de oven altijd en overal heel gemakkelijk in de gaten houden en bedienen. Je kunt de oven voorverwarmen of uitzetten, de temperatuur en de tijd in de gaten houden en aanpassen, of met de Auto Cook-functie snel een voorgeprogrammeerde stand selecteren.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-toestellen. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

Meer efficiënte energie, lagere kosten

Energielabel A+

Maak je huis energiezuiniger en bespaar op de elektriciteitsrekening. De oven heeft een A+ Energielabel, dus hij verbruikt duidelijk minder energie dan conventionele ovens zonder in te boeten aan prestaties of functionaliteit. En je hebt nog steeds alle voordelen van een grote ovencapaciteit.

Bereid meer en grotere gerechten

Grote capaciteit van 50 liter

Dankzij de grote capaciteit van 50 liter vergroot de oven je culinaire mogelijkheden en kun je meer en grotere gerechten bereiden. Je kunt meerdere gerechten op verschillende niveaus bereiden, zoals groenten, hartige taarten, stoofpotjes of pastagerechten. En je kunt ook gemakkelijk grote dingen klaarmaken, zoals braadstukken of een kalkoen.

Sneller en gelijkmatiger koken

Dual Fan

Bespaar tijd en bereid eten gelijkmatiger met Dual Fans. Twee warmteventilatoren verspreiden de hitte in de oven en zorgen ervoor dat de temperatuur overal constant is. Dat betekent dat gerechten altijd snel en gelijkmatig worden bereid. Ideaal voor bakken en braden en je geniet bovendien altijd van een optimale smaak.

Specificaties

 • Ovenkleur Onyx Black
 • Capaciteit 50 L
 • Kenmerken Combi MWO
 • Gewicht/Afmetingen 595 x 456 x 570 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Installeren

Installeren

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Reparatie service

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice