USB Flash Drive Type-C™

USB Flash Drive Type-C™

MUF-128DA/APC

 • USB-C-compatibiliteit ideaal voor smartphones, tablets en PC’s
 • Supersnelle data transfers tot 400MB/s, varieert per capaciteit
 • USB 3.1 maar ondersteunt ook USB 3.0 en 2.0
 • 5-voudige bescherming: water, extreme temperatuur, röntgenstraling, magnetisme en schok bestendig
 • 5 jaar beperkte garantie

Kies jouw Kleur

Kleur :

Kies jouw Geheugen

USB-C-opslag voor onderweg

Eén externe SSD waarop je alles kwijt kunt. Ergonomisch ontworpen en op maat gemaakt voor de alomtegenwoordige USB Type-C™-poort. Deze strak vormgegeven portable schijf wordt ondersteund door Samsung NAND-flash en combineert betrouwbare prestaties met de flexibiliteit en het vermogen om ze te gebruiken voor meerdere toestellen.

Prestaties én snelheid

Waarom zou je moeten kiezen tussen prestaties en betrouwbaarheid? Deze snelle, krachtige SSD zet 4GB aan bestanden over in slechts 11 seconden¹ met leessnelheden tot 400MB/s² USB 3.1³ en is bovendien achterwaarts compatibel met USB 3.0/2.0. Dit is het NAND-flashgeheugen van Samsung, topkwaliteit in actie.

¹ Ten minste 11 seconden voor de 256/128GB-uitvoeringen, ten minste 15 seconden voor de 64GB-uitvoeringen (getest met de HP OMEN, Intel Core i7-10750H@2.60GHz, 8GB en Windows 10 Home 64bit) *Eigenlijke snelheid kan verschillen afhankelijk van het toestel en/of de gebruiksomstandigheden. ² Tot 400MB/s voor de 256/128GB-uitvoeringen, tot 300MB/s voor de 64GB-uitvoeringen. ³ USB 3.1 stemt overeen met USB 3.2 Gen 1.

Modern stijlstatement

Deze USB-C-schijf ziet er niet alleen mooi uit, ze levert ook mooie prestaties. De superslanke behuizing met de mysterieuze blauwe finish is een statement op zich. De Type-C™ heeft een praktische omkeerbare plug, zodat je die moeiteloos in al je toestellen kunt pluggen. Grote bestanden zet je stijlvol en gemakkelijk over.

Allround connectiviteit

USB-C is tegenwoordig de norm en dat geldt ook voor jouw opslag. Deze handige schijf op zakformaat is compatibel met al je toestellen, zoals laptops, tablets, smartphones en camera's en kun je overal gebruiken. Ze biedt maar liefst tot 256GB opslagcapaciteit, dus genoeg ruimte voor 63.730 foto's¹ of tot 12 uur 4K video².

¹ Beeld 4032x3024 12MP (Gemiddeld bestandsformaat: 3,84MB) ² 4K UHD video 3840x2160 30fps (Gemiddeld bestandsformaat met 30 minuten opname: 10,10GB) * Tot 31.860 foto's en 6 uur 4K video voor de uitvoering in 128GB en tot 15.930 foto’s en 3 uur 4K video voor de uitvoering in 64GB.

Stevig en betrouwbaar

Je bestanden zijn veilig, waar je ook heen gaat. Samsung is toonaangevend op het gebied van flashgeheugen en dat maakt de Type-C™ tot een betrouwbare SSD voor het opslaan van je waardevolle data. De behuizing is bestand tegen water¹, schokken², magnetische velden³, extreme temperaturen⁴ en röntgenstralen⁵ en je krijgt bovendien 5 jaar beperkte garantie⁶.

¹ Tot 72 uur in zeewater op 1m diepte. ² Tot 1.500 zwaartekrachtversnelling. ³ Tot 15.000 gauss (gelijk aan MRI). ⁴ Bestand tegen werktemperaturen tussen 0°C tot 60°C en tot -10°C tot 70°C wanneer niet in gebruik. ⁵ Tot 100mGy (gelijk aan röntgenapparatuur op vliegvelden). * 1~5 zijn getest onder gecontroleerde omstandigheden en kunnen verschillen afhankelijk van daadwerkelijke omgevingsfactoren. ⁶ Samsung is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van data of inkomsten vanwege UFD-dataherstel. Raadpleeg de garantievoorwaarden op www.samsung.com/support

Het beste flashgeheugen ter wereld

Ervaar zelf de superieure prestaties en de betrouwbaarheid die je alleen krijgt van het beste merk voor flashgeheugens wereldwijd sinds 2003. Alle firmware en onderdelen, inclusief Samsungs wereldvermaarde DRAM en NAND, worden inhouse gemaakt voor gegarandeerde end-to-end integratie waarop je kunt vertrouwen.

*Bron: 2003~2021 OMDIA data: NAND suppliers' revenue market share.

*Bron: 2003~2021 OMDIA data: NAND suppliers' revenue market share.

Specificaties

 • Family Line Type-C™
 • Applicatie PC, Notebook, Smartphone, Tablet
 • Interface USB 3.2 Gen 1 (backward compatible with USB 3.0/2.0)
 • Prestaties Up to 400MB/s read speed, write speed is lower than read speed. *Actual speed may vary depending on use host device conditions and environment.
 • Garantie 5 years limited

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken