Hoe gebruik je de veelzijdige multi-venster functie op de Galaxy Z Fold3 5G?

De Galaxy Z Fold3 5G staat al bekend om zijn multitasking-functie, met instelbare schermdeel-mogelijkheden zodat je kan kiezen waar je je op concentreert als je veel dingen tegelijk doet. Om optimaal te profiteren van de grote hoofdschermen op de Galaxy Z Fold3 5G, kan je je favoriete apps en lay-outs snel en eenvoudig openen met taakbalkpinnen. Ontdek hieronder een heel nieuw niveau van multitasken op de Galaxy Z Fold3 5G.

Voordat je de onderstaande aanbevelingen uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie. Volg om de software van je mobiele apparaat bij te werken, de volgende stappen:

Stap 1. Ga naar Instellingen > Software update.

Stap 2. Tik op Downloaden en installeren.

Stap 3. Volg de instructies op het scherm.

Multi-venster met Edge-paneel vastmaken

Met Multi-schermen kan je tot drie apps tegelijk uitvoeren in de gesplitste schermweergave. Ja kant ook meerdere apps tegelijk uitvoeren in de pop-upweergave.

Met de functie Edge-paneel kan je schakelen tussen veelgebruikte apps terwijl je apps op het grote scherm gebruikt. Door deze vast te maken, kan je de taakbalk op het scherm houden, zodat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete apps en lay-outs.

Galaxy Z Fold3 5G multi-venster met Edge-paneel.

① Verdeler

② Taakbalk

ⓐ Draai met de klok mee

ⓑ Schakel venster

ⓒ App-combo toevoegen aan Edge-paneel

Je kan de taakbalk aan de linker- of rechterkant van het scherm vastmaken en veelgebruikte apps aan de taakbalk toevoegen om ze samen in de gesplitste schermweergave met één tik te starten.

Volg de onderstaande stappen om je favoriete apps vast te zetten in het Edge-paneel.

Stap 1. Open Instellingen , en tik op Geavanceerde instellingen.

Stap 2. Selecteer Labs.

Galaxy Z Fold3 5G multiwindow pin stap1 en stap2.

Stap 3. Tik op de schakelaar om het vastzetten van je favoriete apps te activeren.

Stap 4. Sleep de handgreep van het Edge-paneel naar het midden van het scherm en tik vervolgens op het pictogram Meer opties.

Galaxy Z Fold3 5G multiwindow pin step3 en stap4.

Stap 5. Selecteer het pictogram Speld.

Stap 6. Je ziet de vastgemaakte favoriete apps op je taakbalk.

Galaxy Z Fold3 5G multiwindow pin step5 en stap6.

Let op:

• Dezelfde app kan in 2~3 verschillende vensters worden geopend.
  • Sommige toepassingen ondersteunen deze functie mogelijk niet.

App-pairs toevoegen

Je kant veelgebruikte apps toevoegen aan het Edge-paneel om ze samen in de gesplitste schermweergave te starten met een enkele tik.

Stap 1. Tik in de gesplitste schermweergave op de cirkels tussen de app-vensters.

Stap 2. Tik op het pictogram Voeg app-paar toe aan Edge-paneel , waarna de apps die je gebruikt in de gesplitste schermweergave worden opgeslagen op het Edge-paneel als een app-paar.

Galaxy Z Fold3 5G toevoegen app paren.

Veelzijdige multi-venster ervaring

In vergelijking met het vorige Galaxy Foldable toestel zijn er verbeteringen doorgevoerd om meer vrijheid en vloeiendere overgangen mogelijk te maken.

• Slepen en splitsen: Ja kan snel inhoud openen in een ander venster en divisies maken, rechtstreeks vanuit de inhoud.
Galaxy Z Fold3 5G multiwindow sleep verdeling.
  • Vensters kunnen worden aangepast: Je kan de grootte van het venster met een enkele aanraking wijzigen.
Galaxy Z Fold3 5G multiwindow grootte aanpassen.
  • Gemakkelijke venster overgangen: Je kant de posities van de vensters met een enkele aanraking wijzigen.
Galaxy Z Fold3 5G multiwindow transitie.
  • Bestand slepen en neerzetten: Je kan inhoud delen tussen verschillende apps.
Galaxy Z Fold3 5G multiwindow bestanden slepen.

Let op:

• Sommige toepassingen ondersteunen deze functie mogelijk niet.
  • Sommige functies zijn misschien niet beschikbaar op het coverscherm.

Let op: Schermafbeeldingen en menu's van het toestel kunnen verschillen, afhankelijk van het toestelmodel en de softwareversie.

Hoe gebruik je de Samsung Members App?

Als je problemen ondervindt met je mobiel, tablet of wearables van Samsung, laat het ons weten in de Samsung Members-app en stel je vraag. Lees meer over het verzenden van een foutmelding.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor smartphones.