Wat moet ik doen als er bij een software update naar mijn Samsung account wordt gevraagd?

Je kunt de software van je mobiele toestel zelf draadloos updaten. Hiervoor vraagt je toestel om een inlog met je Samsung account. Met een Samsung account heb je toegang tot allerlei Samsung diensten, zoals de MySamsung community, diverse apps via de Galaxy Apps store en andere Samsung diensten zoals het updaten van je toestel.

Samsung account instellen

Heb je al een Samsung account, stel deze dan in via het Instellingen menu.

Ga naar: 'Accounts' en selecteer 'Samsung account'. Stel hier jouw Samsung account in.

Heb je nog geen Samsung account, maak deze dan online aan door te gaan naar http://account.samsung.com. Klik vervolgens op ‘Een account maken’ en vul je gegevens in. Als je account is geverifieerd en aangemaakt, kun je deze vervolgens instellen op je toestel via het instellingen menu.

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur