Bør jeg bruke batterier som ikke er produsert av Samsung i enheten min?

Nei. Samsung anbefaler kun å bruke Samsung-godkjente batterier sammen med laderen og USB-kabelen som følger med enheten.

Ikke-godkjente batterier, ladere og kabler kan forårsake skade på batteriet, tilbehør eller enheten .

Enkelte av Samsungs batterimodeller inneholder en NFC (Near Field Communication)-antenne.
Hvis enheten din krever NCF og du bruker et batteri som ikke er produsert av Samsung, og som ikke har en NFC-antenne kan man risikere at NFC-funksjonen i enheten slutter å fungere.

Bør jeg bruke batterier som ikke er produsert av Samsung i enheten min

Eventuelle skader forårsaket av batterier som ikke er produsert av Samsung dekkes ikke av garantien. Les mer om garantiene våre Her

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 3 virkedager