Bør jeg bruke batterier som ikke er produsert av Samsung i enheten min?

Nei. Samsung anbefaler kun å bruke Samsung-godkjente batterier sammen med laderen og USB-kabelen som følger med enheten.

Ikke-godkjente batterier, ladere og kabler kan forårsake skade på batteriet, tilbehør eller enheten .

Enkelte av Samsungs batterimodeller inneholder en NFC (Near Field Communication)-antenne.
Hvis enheten din krever NCF og du bruker et batteri som ikke er produsert av Samsung, og som ikke har en NFC-antenne kan man risikere at NFC-funksjonen i enheten slutter å fungere.

Bør jeg bruke batterier som ikke er produsert av Samsung i enheten min

Eventuelle skader forårsaket av batterier som ikke er produsert av Samsung dekkes ikke av garantien. Les mer om garantiene våre Her

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Ring

21629099Generell Support

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.
For hvitevarer vil våre eksperter hjelpe deg
Mandag til fredag 08:00 til 18:00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag | 08.00 til 17.00
Lunsjstengt | 12:00 til 13:00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.