Hva kan jeg gjøre med Air Command-funksjonen?

Air Command er en funksjon i Note som gjør at du får maksimalt utbytte av S Pen. Den gir rask og enkel tilgang til visse funksjoner.

Slik åpner du Air CommandKlikk for å Utvide

Det er tre måter å åpne funksjonen Air Command på.

• Hvis den allerede er konfigurert, åpnes Air Command-menyen automatisk når du tar S Pen ut av smarttelefonen.
  • Hold S Pen nær skjermen og trykk på S Pen-knappen.
  • Trykk på “Air Command”-symbolet med S Pen.
Hjemskjerm
Aktivere og deaktivere Air Command-symboletKlikk for å Utvide

Hvis Air Command-symbolet ikke vises på skjermen, følger du disse stegene for å sikre at det alltid vises.

1

Åpne Innstillinger.

2

Trykk på Avanserte funksjoner.

Trykk på Avanserte funksjoner
3

Trykk på S Pen.

4

Under Air Command skyver du bryteren for å aktivere symbolet Flytende. Da vil Air Command-symbolet vises på skjermen hver gang du tar S Pen ut av enheten.

Trykk på S Pen, og trykk på bryteren for å aktivere Flytende symbol

Vil du fjerne Air Command-symbolet, følger du samme fremgangsmåte og skyver symbolet Flytende tilbake for å deaktivere det. Eller trykk på “Air Command”-symbolet fra hjemskjermen og dra det til papirkurvsymbolet som dukker opp. Air Command-symbolet forsvinner da fra skjermen.

Trykk på “Air Command”fra dra det til papirkurvsymbolet

Merk: Du kan plassere Air Command-symbolet på ulike steder langs kantene av skjermen. Det gjør du ved å holde symbolet nede og dra det dit du ønsker.

Du kan plassere Air Command-symbolet på ulike steder
Slik skreddersyr du Air CommandKlikk for å Utvide

Når du åpner Air Command, vises den flytende menyen på skjermen med ulike snarveisalternativer og app-funksjoner rundt. Skreddersy snarveiene for å få umiddelbar tilgang til favorittfunksjoner og -apper.

Du kan redigere snarveiene i Air Command-menyen ved å velge Legg til snarveier, symbolet “Innstillinger” eller via menyen Innstillinger.

Rediger snarveier for Air Command-menyen

Slik redigerer du snarveiene ved hjelp av Legg til snarveier

1 Åpne Air Command-funksjonen.
2

Trykk på Legg til snarveier.

Trykk på Legg til snarveier
3 Velg egenskapene, appene eller funksjonene som du ønsker skal vises i Air Command-menyen ved å trykke på dem. Disse vil automatisk bli lagt til på sidepanelet. På sidepanelet kan du fjerne eventuelle snarveier som ikke er i bruk, ved å klikke på “minus” (-)-symbolet.
Velg funksjonene eller appene som skal vises i Air Command-menyen

Slik redigerer du snarveiene fra innstillingssymbolet

1 Klikk på symbolet “Innstillinger”.
Trykk på symbolet “Innstillinger”
2

Trykk på Snarveier.

3 Velg egenskapene, appene eller funksjonene som du ønsker skal vises i Air Command-menyen ved å trykke på dem. Disse vil automatisk bli lagt til på sidepanelet. På sidepanelet kan du fjerne eventuelle snarveier som ikke er i bruk, ved å klikke på “minus” (-)-symbolet.
Velg funksjonene, appene eller funksjonene som skal vises i Air Command-menyen ved å trykke på dem

Slik redigerer du snarveiene fra Innstillinger

1

Åpne Innstillinger.

2

Trykk på Avanserte funksjoner.

3

Velg S Pen.

4

Trykk på Snarveier under Air Command.

5 Velg egenskapene, appene eller funksjonene som du ønsker skal vises i Air Command-menyen ved å trykke på dem. Disse vil automatisk bli lagt til på sidepanelet. På sidepanelet kan du fjerne eventuelle snarveier som ikke er i bruk, ved å klikke på “minus” (-)-symbolet.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.