Hvilke funksjoner har S Pen når jeg kobler min Note9 til en skjerm?

Note9 S Pen kan brukes som fjernkontroll takket være Bluetooth-tilkoblingen sin.

Koble mobilenheten din til en ekstern skjerm, for eksempel en monitor eller en TV, for å bruke disse funksjonene. Finn ut hvordan du kobler din Note9 til en skjerm ved bruk av DeX.

Fjerntilgang via Bluetooth

Forbedre kvaliteten på presentasjonene dine ved å styre skjermen med S Pen-knappen. Takket være S Pen sin Bluetooth-funksjon kan du bruke den til å skifte mellom lysbilder eller spille av videoer og musikk og sette det på pause med et enkelt klikk.

Trykk på S Pen-knappen for å spille av og sette på pause

Dessuten har du muligheten til å gjøre funksjonene til S Pen-knappen personlige via innstillingene. Velg hvilke handlinger du vil utføre, f.eks. å åpne apper og mapper ved å holde S Pen-knappen nede.

Finn ut hvordan du tilpasser fjernkontroll-innstillingene på S Pen-knappen.

Vennligst bemerk: Rekkevidden på fjernkontroll-funksjonen til S Pen er opptil 10 meter. Rekkevidden kan variere avhengig av forholdene og appene.

Bruk som tegnebrett/notisblokk

1 Koble Galaxy Note9 til en skjerm ved bruk av DeX-kabelen, adapteren eller DeX Pad.
2

Velg Skift til Screen Mirror.

3 Åpne en tegneapp , f.eks. PENUP, og begynn å tegne eller skrive på skjermen på din Galaxy Note9. Notatene og illustrasjonene dine avspeiles på den tilkoblede skjermen.
Speiler maleri pa skjermen

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.