Hvordan bruker jeg Gear VR sammen med Note9?

Du kobler Note9 til Gear VR (SM-R325) ved å skifte ut enhetsholderen som følger med som standard med en spesiell adapter. Du kan bestille den nye enhetsholderen kostnadsfritt fra Samsung under delenummeret GH81-16186A.

Når du kobler telefonen til Gear VR for første gang, vil programvareinstallasjonen starte automatisk.

Merk: Kontroller at enheten ikke står i stillemodus, og koble enheten til Gear.

1 Skyv låsebryteren til åpen stilling og fjern enhetsholderen fra Gear VR.
Adapter som låses opp og fjernes fra VR-brillene
2 Med låsebryteren i åpen stilling skyver du enhetsholderen til Note9 inn i holderåpningen.
3 Fest holderen forsvarlig ved å skyve låsebryteren til låst stilling.
Adapter som settes inn og låses i VR-brillene
4 Vent til du hører en stemme som ber deg om å fjerne enheten fra Gear VR. Trykk på Start for å starte programvareinstallasjonen.
Gear VR Interface velkomstmelding
5

Les og godta helse- og sikkerhetsadvarslene samt vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere. Trykk deretter på Neste.

6

Last ned standard-VR-appene ved å trykke på Installer.

Bekreft at du vil laste ned VR-apper ved å trykke på Install
7

Trykk på Opprett konto og følg anvisningene på skjermen for å opprette en Oculus-konto. Har du allerede en konto, trykker du på Logg på.

Logg på Oculus med Facebook
8 Par styreenheten hvis du blir bedt om det.

Merk: Styreenheten trenger Bluetooth-forbindelse for å bli paret. Hvis dette skjermbildet ikke vises mens du installerer Oculus, kan du pare styreenheten manuelt ved å trykke på Mer i Oculus App Store og velge Styreenhet i menyen Tilkoblede enheter.

9

Av sikkerhetshensyn bør du trykke på Spill av video for å få noen råd om korrekt bruk av Gear VR.

10

Trykk på Bekreft når videoen er ferdig.

Trykk på Acknowledge for å godta sikkerhetsinformasjon om Gear VR
11 Når programvaren er installert, vil appen Oculus Store vises på appskjermen til den mobile enheten så du kan laste ned de best tilgjengelige appene.