Hvordan bruker jeg Gear VR sammen med Note9?

Du kobler Note9 til Gear VR (SM-R325) ved å skifte ut enhetsholderen som følger med som standard med en spesiell adapter. Du kan bestille den nye enhetsholderen kostnadsfritt fra Samsung under delenummeret GH81-16186A.

Når du kobler telefonen til Gear VR for første gang, vil programvareinstallasjonen starte automatisk.

Merk: Kontroller at enheten ikke står i stillemodus, og koble enheten til Gear.

1 Skyv låsebryteren til åpen stilling og fjern enhetsholderen fra Gear VR.
Adapter som låses opp og fjernes fra VR-brillene
2 Med låsebryteren i åpen stilling skyver du enhetsholderen til Note9 inn i holderåpningen.
3 Fest holderen forsvarlig ved å skyve låsebryteren til låst stilling.
Adapter som settes inn og låses i VR-brillene
4 Vent til du hører en stemme som ber deg om å fjerne enheten fra Gear VR. Trykk på Start for å starte programvareinstallasjonen.
Gear VR Interface velkomstmelding
5

Les og godta helse- og sikkerhetsadvarslene samt vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere. Trykk deretter på Neste.

6

Last ned standard-VR-appene ved å trykke på Installer.

Bekreft at du vil laste ned VR-apper ved å trykke på Install
7

Trykk på Opprett konto og følg anvisningene på skjermen for å opprette en Oculus-konto. Har du allerede en konto, trykker du på Logg på.

Logg på Oculus med Facebook
8 Par styreenheten hvis du blir bedt om det.

Merk: Styreenheten trenger Bluetooth-forbindelse for å bli paret. Hvis dette skjermbildet ikke vises mens du installerer Oculus, kan du pare styreenheten manuelt ved å trykke på Mer i Oculus App Store og velge Styreenhet i menyen Tilkoblede enheter.

9

Av sikkerhetshensyn bør du trykke på Spill av video for å få noen råd om korrekt bruk av Gear VR.

10

Trykk på Bekreft når videoen er ferdig.

Trykk på Acknowledge for å godta sikkerhetsinformasjon om Gear VR
11 Når programvaren er installert, vil appen Oculus Store vises på appskjermen til den mobile enheten så du kan laste ned de best tilgjengelige appene.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Ring

21629099Generell Support

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.
For hvitevarer vil våre eksperter hjelpe deg
Mandag til fredag 08:00 til 18:00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag | 08.00 til 17.00
Lunsjstengt | 12:00 til 13:00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.