Hvordan formaterer jeg minnekortet på Galaxy S9?

Før minnekortet formateres må du huske å sikkerhetskopiere alle viktige data som er lagret i minnekortet.
På hjemskjermen trykker du på Apper, Innstillinger, Enhetsvedlikehold, Lagring, Flere alternativer, Innstillinger for lagring, SD-kort, Formater.

Merk: Et minnekort som er formatert på en PC, er kanskje ikke kompatibel med enheten.

Send oss en E-post

Vi besvarer din forespørsel innen 3 arbeidsdager

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Ansikt-til-ansikt-støtte

Autorisert Servicepartner

Gi produkten til et reparasjonssenter i nærheten.