Hvordan gjør jeg AR-emojier personlige med Direktemelding på min Note9?

Direktemelding på Note9 lar deg opprette animerte meldinger og gjøre AR-emojiene dine personlige ved bruk av S Pen.

Tilpasset gif bilde
1 Start "Air Command" ved å trykke på S Pen-knappen eller S Pen-ikonet.
Trykk på S Pen-ikonet
2

Velg Direktemelding.

Velg Direktemelding

Vennligst bemerk: Hvis "Direktemelding" ikke vises i "Air Command", trykk på "Pluss"-ikonet for å inkludere denne funksjonen, eller trykk på "Innstillinger"-ikonet for å redigere hvilke snarveier som vises.

Trykk på Pluss-ikonet for å legge til alternativer
3 I vinduet Direktemelding trykker du på "ansikt"-ikonet.
Trykk på Ansikt-ikonet fra direktemelding-vinduet
4 Velg den animerte emoji-GIFen som du vil gjøre personlig.
Velg emojien din fra direktemelding-vinduet
5 Tilpass pennens effekt, tykkelse og farge, og begynn å skrive eller tegne.
6

Trykk på OK. Animasjonen blir lagret automatisk i ditt Galleri som en animert GIF-fil.

Trykk på OK for å lagre

Når den er ferdig, kan du dele den på tvers av forskjellige plattformer ved å trykke på Del