Hvordan gjør jeg AR-emojier personlige med Direktemelding på min Note9?

Direktemelding på Note9 lar deg opprette animerte meldinger og gjøre AR-emojiene dine personlige ved bruk av S Pen.

Tilpasset gif bilde
1 Start "Air Command" ved å trykke på S Pen-knappen eller S Pen-ikonet.
Trykk på S Pen-ikonet
2

Velg Direktemelding.

Velg Direktemelding

Vennligst bemerk: Hvis "Direktemelding" ikke vises i "Air Command", trykk på "Pluss"-ikonet for å inkludere denne funksjonen, eller trykk på "Innstillinger"-ikonet for å redigere hvilke snarveier som vises.

Trykk på Pluss-ikonet for å legge til alternativer
3 I vinduet Direktemelding trykker du på "ansikt"-ikonet.
Trykk på Ansikt-ikonet fra direktemelding-vinduet
4 Velg den animerte emoji-GIFen som du vil gjøre personlig.
Velg emojien din fra direktemelding-vinduet
5 Tilpass pennens effekt, tykkelse og farge, og begynn å skrive eller tegne.
6

Trykk på OK. Animasjonen blir lagret automatisk i ditt Galleri som en animert GIF-fil.

Trykk på OK for å lagre

Når den er ferdig, kan du dele den på tvers av forskjellige plattformer ved å trykke på Del

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.