Hvordan installerer jeg et SIM-kort på en A8/A8+ 2018 (modell med et SIM-kort)?

Modell med ett SIM-kort

MERK: Sett inn SIM-kortet du mottok fra mobiloperatøren din. Vær forsiktig så du ikke mister eller tillater noen andre å bruke SIM-kortet ditt. Samsung er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller problemer hvis SIM-kortet ditt er tapt eller stjålet
2
1. Sett inn SIM-kortverktøyet i hullet på SIM-kortsholderen og trykk forsiktig.
MERK: Verktøyet må settes i rakt, ellers kan det oppstå skade på enheten.
2. Dra forsiktig ut SIM-kortsholderen.
3. Sett inn SIM-kortet i holderen med den gullfargade chipoverflaten vendt nedover.Bruk kun et SIM-kort med nano-størrelse

nan

2

3

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.