Hvordan installerer jeg et SIM-kort på en A8/A8+ 2018 (modell med et SIM-kort)?

Modell med ett SIM-kort

MERK: Sett inn SIM-kortet du mottok fra mobiloperatøren din. Vær forsiktig så du ikke mister eller tillater noen andre å bruke SIM-kortet ditt. Samsung er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller problemer hvis SIM-kortet ditt er tapt eller stjålet
2
1. Sett inn SIM-kortverktøyet i hullet på SIM-kortsholderen og trykk forsiktig.
MERK: Verktøyet må settes i rakt, ellers kan det oppstå skade på enheten.
2. Dra forsiktig ut SIM-kortsholderen.
3. Sett inn SIM-kortet i holderen med den gullfargade chipoverflaten vendt nedover.Bruk kun et SIM-kort med nano-størrelse

nan

2

3

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.