Hvordan justerer jeg farge og lysstyrke på skjermen til Galaxy S9/S9+?

Galaxy S9 og S9+ har en innstilling for Adaptivt display som automatisk sørger for optimalt fargespekter, fargemetning og skarphet. Liker du ikke standardfargen på skjermen, er det enkelt å justere fargebalansen i displayet.

Justere fargebalansen:

1 Åpne Innstillinger.
Åpne Innstillinger
2 Trykk på «Display».
Trykk på Display
3 Trykk på «Skjermmodus».
Trykk på Skjermmodus
4 Velg «Fargebalanse fullskjerm».
Velg Fargebalanse fullskjerm
5 Juster fullskjermfargene til Kjølig eller Varm nyanse avhengig av hva du foretrekker.
Juster fullskjermfargene til Kjølig eller Varm nyanse avhengig av hva du foretrekker

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.