Hvordan kan jeg tilpasse fjernkontrollinnstillingene på S Pen?

Endre og tilpass appen, funksjonene eller handlingene på din S Pen-knapp for å justere det til dine preferanser og behov.

Slå på S Pen-fjernkontrollKlikk for å Utvide
1

Åpne Innstillinger.

2

Trykk på Avanserte funksjoner.

Trykk på Avanserte funksjoner fra Innstillinger
3

Trykk på S Pen.

4

Velg S Pen-fjernkontroll.

5 Skyv for å slå på fjernkontrollen.
Meny for S Pen-fjernkontroll

Du kan også aktivere den via varselpanelet:

1 Åpne varselpanelet ved å skyve nedover fra toppen av enheten.
2 Utvid alternativene i varselpanelet.
Dra ned varselpanelet
3 Skyv varselpanelet til venstre.
Utvidet varselpanel
4

Trykk på S Pen-fjernkontroll.

Alternativet S Pen-fjernkontroll i varselpanelet

Vennligst bemerk: Sørg for at S Pen har nok batteri til at Bluetooth-tilkoblingen virker skikkelig.

Tilpasse appen til å starte når du holder knappen nedeKlikk for å Utvide
1 Åpne skjermbildet S Pen-fjernkontroll .
2

Trykk på Hold nede penneknappen for å.

3 Velg appen eller funksjonen som du vil skal startes (f.eks. Kamera, Kalkulator, Oversett).
Velg en app fra listen
Tilpasse fjernkontrollen med trykk én eller to gangerKlikk for å Utvide
1

Åpne skjermbildet S Pen-fjernkontroll.

2 I delen Apphandlinger sveiper du for å aktivere appene du vil tilpasse.
3 Trykk på Trykk én gang for å velge hva som skal skje når du trykker én gang på knappen.
Trykk én gang for å velge appen
4 Trykk på Trykk raskt to ganger for å velge hva som skal skje når du trykker raskt to ganger på knappen.
Trykk raskt to ganger for å velge appen

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.