Hvordan kobler jeg min Note9 til en skjerm ved bruk av DeX?

Samsung DeX lar deg bruke smarttelefonen din som datamaskin ved å koble mobilenheten din til et eksternt display, som f.eks. en TV eller skjerm.

Vennligst bemerk: Bruk kun offisielt Samsung DeX-støttet tilbehør for å unngå problemer med ytelsen og funksjonssvikt som skyldes tredjeparts applikasjoner.

Du kan koble smarttelefonen din til et eksternt display på tre måter.

DeX-kabelKlikk for å Utvide

DeX-kabelen er den letteste måten å koble din Note9 til en skjerm på, da det skjer ved bruk av én enkelt kabel.

DeX-kabel
1 Koble kabelen til din Note9.
2 Koble den andre enden av kabelen til din TV eller skjerm.

To alternativer vil vises på skjermen:

Start Samsung DeX: Mobilenhetens skjerm slås av og vises på den tilkoblede TV-en eller skjermen i skrivebordsmodus. Bruk enheten din som pad til å styre det som skjer på skjermen.

Samsung DeX touchpad

Skift til skjermspeiling: Innholdet på din Note9 vil bli speilet på den tilkoblede skjermen.

Samsung DeX skjermspeil

HDMI-adapter (USB Type-C til HDMI)Klikk for å Utvide

Du kan også koble din Note9 til en ekstern skjerm ved bruk av en HDMI-adapter eller en flerports adapter.

USB Type C - HDMI-adapter
USB – HDMI flerports adapter
1 Koble din Note9 til adapteren.
2 Koble adapteren til TV-en eller skjermen din.

To alternativer vil vises på skjermen:

Start Samsung DeX: Mobilenhetens skjerm slås av og vises på den tilkoblede TV-en eller skjermen i skrivebordsmodus. Bruk enheten din som pad til å styre det som skjer på skjermen.

Samsung DeX touchpad

Skift til skjermspeiling: Innholdet på din Note9 vil bli speilet på den tilkoblede skjermen.

Samsung DeX skjermspeil
DeX PadKlikk for å Utvide
1 Koble DeX Pad til en strømkilde.‎
2 Koble én ende av HDMI-kabelen til HDMI-porten på din DeX Pad, og sett den andre enden av kabelen inn i HDMI-porten til en TV eller skjerm.
Koble HDMI-kabel til DeX Pad
3 Koble smarttelefonen din til mobilenhet-kontakten (USB Type-C) på DeX Pad-en.
Koble mobil til DeX Pad

Vennligst bemerk: Sørg for at smarttelefonen din settes horisontalt inn i kontaktpunktet. Ellers kan DeX Pad-en og smarttelefonen din bli skadet.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.