Hvordan konfigurerer jeg min Samsung Galaxy S8+ (SM-G955W) for å bruke DeX-stasjonen?

Forvandle din Galaxy S8+ til en stasjonær PC. Ved hjelp av multimedie-dokkingstasjonen kan du bruke mobilenhetens funksjoner på en større skjerm ved å koble til en TV eller monitor.

Koble multimedie-dokkingstasjonen til en lader.
Merk: Bruk den adaptive hurtigladeadapteren som fulgte med telefonen.

Koble den ene enden av en HDMI-kabel til HDMI-porten på multimedie-dokkingstasjonen og sett den andre enden av kabelen inn i HDMI-porten på en TV eller monitor.

Koble den ene enden av en HDMI-kabel til HDMI-porten på multimedie-dokkingstasjonen og sett den andre enden av kabelen inn i HDMI-porten på en TV eller monitor.

Skyv på dekselet til DeX-stasjonen og koble mobilenheten til DeX-stasjonen via mobilenhetens kontakt på DeX-stasjonen.

Koble tastaturet og musen til USB-portene på DeX-stasjonen.

Merk: Du kan også koble til nærliggende enheter som for eksempel Bluetooth, tastatur og mus.

Velg ønsket skjermfunksjon. Alternativene er Samsung DeX eller skjermspeiling.

• STARTE SAMSUNG DeX: Skjermen til mobilenheten slokker og vises på den tilkoblede TV-en eller monitoren i skrivebordsinnstilling.
• SKIFTE TIL SKJERMSPEILING: Den samme skjermen som mobilenhetens vises på den tilkoblede TV-en eller monitoren.