Hvordan lader jeg batteriet til Galaxy S9/S9+?

Lad batteriet før du tar det i bruk for første gang eller når det ikke har vært i bruk over lengre perioder.

1 Koble USB-kabelen til USB-strømadapteren og plugg USB-kabelen i universalkontakten på enheten.
Koble USB-kabelen til USB-strømadapteren og plugg USB-kabelen i universalkontakten på enheten
2 Plugg USB-strømadapteren i en stikkontakt.
Plugg USB-strømadapteren i en stikkontakt

Ønsker du å lade med en Micro USB-kabel, må du først koble til med en Micro USB-kontakt.

Merk: Ikke plugg en Micro USB-kabel i universalkontakten på enheten. Det kan skade enheten og kabelen.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.