Hvordan lager jeg AR-Humørikon og bruker den i meldinger på min Galaxy S9 / S9 +?

Du kan uttrykke deg på morsomme og kreative måter med AR-humørikon. Lag en emoji som ser ut som deg!
Du kan ta bilder og videoer med AR-humørikon eller dele klistremerker av AR-humørikon med andre.

Hvordan lage din personlige Emoji

1 På listen over fotografimoduser, trykk på AR-humørikon.
På listen over fotografimoduser, trykk på AR-humørikon
2 Trykk på «Opprett mitt humørikon». (Opp. Mitt hum.ik)
Trykk på Opprett mitt humørikon. (Opp. Mitt hum.ik)
3 Posisjoner anisiktet ditt på skjermen og trykk på knappen for å ta et bilde.
4 Velg køn og trykk på Neste.
5 Dekorer avataren din og trykk på «Ok».

Hvordan bruke din personlige Emoji i meldinger

Du kan også bruke My Emoji-klistremerker under en samtale via meldinger eller på en sosial nettverkstjeneste:

1 På Samsung-tastaturet, trykk på Emoji-ikonet.
2 Velg en Emoji fra AR-humørikon-klistremerker.
3 AR-humørikon vil bli satt inn.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.