Hvordan setter jeg SIM- eller USIM-kortet inn i enheten?

Modeller med ett SIM-kort

Modeller med to SIM-kort

1 Stikk utløsernålen vertikalt inn i hullet i skuffen for å løsne skuffen (du finner skuffen på den nedre delen av enheten).
2 Trekk skuffen forsiktig ut av sporet.
3 Modeller med ett SIM-kort: Legg SIM- eller USIM-kortet på skuffen med de gullfargede kontaktene ned.

Modeller med to SIM-kort: Legg SIM- eller USIM-kortet på skuffen med de gullfargede kontaktene ned.  Legg hoved-SIM- eller USIM-kortet på SIM-kortskuff 1 og tilleggs-SIM- eller -USIM-kortet på SIM-kortskuff 2.

Kontroller at SIM-kortet ligger forsvarlig på riktig sted og ikke på plassen til minnekortet

Kontroller at SIM-kortet ligger forsvarlig på riktig sted og ikke på plassen til minnekortet.

Modeller med ett SIM-Kort

Modeller med ett SIM-Kort

Modeller med to SIM-Kort

Modeller med to SIM-kort

4 Trykk SIM- eller USIM-kortet forsiktig inn i skuffen for å feste det.
5 Sett skuffen tilbake i sporet sitt.

Sett skuffen helt inn i sporet for å hindre at det kommer væske inn i enheten.

Sørg for at skuffen er tørr og ren når den settes inn i enheten.

(Modeller med to SIM-kort: I enkelte områder kan dataoverføringshastigheten bli langsommere med to SIM-kort enn hvis du bare har ett).

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.