Hvordan setter jeg SIM-kortet inn i Galaxy A3?

Ha utløsingsnålen og Nano-SIM klare.

Ha utløsingsnålen og Nano-SIM klare
1 Sett utløsingsnålen inn i hullet på SIM-kortskuffen for å løsne skuffen. Du hører et lite klikk når skuffen spretter ut.

Merk: Sørg for at utløsingsnålen står vinkelrett på hullet. Ellers kan enheten bli skadet.

Sett utløsingsnålen inn i hullet på SIM-kortskuffen for å løsne skuffen. Du hører et lite klikk når skuffen spretter ut
2 Trekk skuffen forsiktig ut av åpningen, og legg SIM-kortet i skuffen med de gullfargede kontaktene ned.
Trekk skuffen forsiktig ut av åpningen, og legg SIM-kortet i skuffen med de gullfargede kontaktene ned
3 Sett SIM-kortskuffen tilbake i åpningen til SIM-kortskuffen. Kontroller at skuffen er forsvarlig lukket for å hindre at vann og støv trenger inn i enheten.

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.