Hvordan setter jeg SIM-kortet inn i Galaxy A5?

Ha utløsingsnålen og Nano-SIM klare.

Ha utløsingsnålen og Nano-SIM klare
1 Sett utløsingsnålen inn i hullet på SIM-kortskuffen for å løsne skuffen. Du hører et lite klikk når skuffen spretter ut.

Merk: Sørg for at utløsingsnålen står vinkelrett på hullet. Ellers kan enheten bli skadet.

Sett utløsingsnålen inn i hullet på SIM-kortskuffen for å løsne skuffen. Du hører et lite klikk når skuffen spretter ut
2 Trekk skuffen forsiktig ut av åpningen, og legg SIM-kortet i skuffen med de gullfargede kontaktene ned.
Trekk skuffen forsiktig ut av åpningen, og legg SIM-kortet i skuffen med de gullfargede kontaktene ned
3 Sett SIM-kortskuffen tilbake i åpningen til SIM-kortskuffen. Kontroller at skuffen er forsvarlig lukket for å hindre at vann og støv trenger inn i enheten.

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.