Hvordan setter jeg SIM-kortet inn i Galaxy A5?

Ha utløsingsnålen og Nano-SIM klare.

Ha utløsingsnålen og Nano-SIM klare
1 Sett utløsingsnålen inn i hullet på SIM-kortskuffen for å løsne skuffen. Du hører et lite klikk når skuffen spretter ut.

Merk: Sørg for at utløsingsnålen står vinkelrett på hullet. Ellers kan enheten bli skadet.

Sett utløsingsnålen inn i hullet på SIM-kortskuffen for å løsne skuffen. Du hører et lite klikk når skuffen spretter ut
2 Trekk skuffen forsiktig ut av åpningen, og legg SIM-kortet i skuffen med de gullfargede kontaktene ned.
Trekk skuffen forsiktig ut av åpningen, og legg SIM-kortet i skuffen med de gullfargede kontaktene ned
3 Sett SIM-kortskuffen tilbake i åpningen til SIM-kortskuffen. Kontroller at skuffen er forsvarlig lukket for å hindre at vann og støv trenger inn i enheten.

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Ring

21629099General Support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.