Hvordan setter jeg SIM-kortet inn i Galaxy A5?

Ha utløsingsnålen og Nano-SIM klare.

Ha utløsingsnålen og Nano-SIM klare
1 Sett utløsingsnålen inn i hullet på SIM-kortskuffen for å løsne skuffen. Du hører et lite klikk når skuffen spretter ut.

Merk: Sørg for at utløsingsnålen står vinkelrett på hullet. Ellers kan enheten bli skadet.

Sett utløsingsnålen inn i hullet på SIM-kortskuffen for å løsne skuffen. Du hører et lite klikk når skuffen spretter ut
2 Trekk skuffen forsiktig ut av åpningen, og legg SIM-kortet i skuffen med de gullfargede kontaktene ned.
Trekk skuffen forsiktig ut av åpningen, og legg SIM-kortet i skuffen med de gullfargede kontaktene ned
3 Sett SIM-kortskuffen tilbake i åpningen til SIM-kortskuffen. Kontroller at skuffen er forsvarlig lukket for å hindre at vann og støv trenger inn i enheten.

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!