Hvorfor er bakgrunnen til Note9 fordreid etter oppsett?

Kanskje ser du at bakgrunnsbildet til Note9 er ødelagt eller fordreid.

Dette er en midlertidig forekomst som er enkel å korrigere ved å tilbakestille bakgrunnen. Hittil har dette problemet dukket opp i tilfeller der bakgrunnsbildet er gjenopprettet fra en bestemt cloud-konto.

Det er enkelt å korrigere dette ved å tilbakestille Note9-bakgrunnen.

Angi bakgrunn ved hjelp av Samsung ThemeKlikk for å Utvide
1

Åpne Innstillinger og trykk på Bakgrunner og temaer.

Åpne Innstillinger og trykk på Bakgrunner og temaer
2

Velg et bakgrunnsbilde fra alle tilgjengelige Samsung-temaer og trykk på Angi som bakgrunn.

Trykk på Bruk som bakgrunn
Angi bakgrunn ved hjelp av hjemskjermenKlikk for å Utvide
1

Trykk og hold på hjemskjermen, og velg Bakgrunner.

Trykk og hold et sted på hjemskjermen, og velg Bakgrunner
2

Velg et bakgrunnsbilde fra alle tilgjengelige Samsung-temaer og trykk på Angi som bakgrunn.

Velg ønsket bakgrunnsbilde fra tilgjengelige Samsung-temaer
Tykk på Bruk som bakgrunn
Angi bakgrunn ved hjelp av galleriKlikk for å Utvide
1

Åpne Galleri og velge bildet du vil bruke som bakgrunn.

Velg bildet fra galleriet som du vil bruke som bakgrunn
2

Trykk på symbolet “flere alternativer” og velg Angi som bakgrunn.

Trykk på symbolet ”flere alternativer”, og velg Bruk som bakgrunn
Angi bakgrunn ved hjelp av Google-mappeKlikk for å Utvide
1

Gå til Google-mappen i app-menyen og trykk på Bilder.

Gå til Google-mappen i app-menyen og trykk på Bilder
2 Velg bildet du vil bruke som bakgrunn.
Velg bildet som du vil bruke som bakgrunn
3

Trykk på symbolet “flere alternativer” og velg Bruk som.

Trykk på symbolet ”flere alternativer”, og velg Bruk som
4

Trykk på Bakgrunn.

Trykk på Bakgrunn

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.