Hvorfor er bakgrunnen til Note9 fordreid etter oppsett?

Kanskje ser du at bakgrunnsbildet til Note9 er ødelagt eller fordreid.

Dette er en midlertidig forekomst som er enkel å korrigere ved å tilbakestille bakgrunnen. Hittil har dette problemet dukket opp i tilfeller der bakgrunnsbildet er gjenopprettet fra en bestemt cloud-konto.

Det er enkelt å korrigere dette ved å tilbakestille Note9-bakgrunnen.

1

Åpne Innstillinger og trykk på Bakgrunner og temaer.

Åpne Innstillinger og trykk på Bakgrunner og temaer
2

Velg et bakgrunnsbilde fra alle tilgjengelige Samsung-temaer og trykk på Angi som bakgrunn.

Trykk på Bruk som bakgrunn
1

Trykk og hold på hjemskjermen, og velg Bakgrunner.

Trykk og hold et sted på hjemskjermen, og velg Bakgrunner
2

Velg et bakgrunnsbilde fra alle tilgjengelige Samsung-temaer og trykk på Angi som bakgrunn.

Velg ønsket bakgrunnsbilde fra tilgjengelige Samsung-temaer
Tykk på Bruk som bakgrunn
1

Åpne Galleri og velge bildet du vil bruke som bakgrunn.

Velg bildet fra galleriet som du vil bruke som bakgrunn
2

Trykk på symbolet “flere alternativer” og velg Angi som bakgrunn.

Trykk på symbolet ”flere alternativer”, og velg Bruk som bakgrunn

Gå til Google-mappen i app-menyen og trykk på Bilder.

Gå til Google-mappen i app-menyen og trykk på Bilder
2 Velg bildet du vil bruke som bakgrunn.
Velg bildet som du vil bruke som bakgrunn

Trykk på symbolet “flere alternativer” og velg Bruk som.

Trykk på symbolet ”flere alternativer”, og velg Bruk som

Trykk på Bakgrunn.

Trykk på Bakgrunn