Kan jeg bruke min Samsung Galaxy S8 eller S8+ i vann?

Samsung Galaxy S8 og S8+ tilhører IP-klasse 68, noe som betyr at de er bestandige mot støv og kan ligge opptil 30 minutter på 1,5 meters dyp i ferskvann.

Imidlertid er det ikke sikkert at berøringsskjermen virker som den skal i vann.

Enheten skal ikke utsettes for vann som beveger seg raskt, varmt vann eller såpevann, ionisert vann eller saltvann. Har enheten vært utsatt for vann, skal den tørkes grundig med en ren og myk klut.

Når enheten har vært utsatt for vann, må du vente med å lade den til den er helt tørr. Enheten registrerer om USB-porten fremdeles er våt eller fuktig, og vil vise et vanndråpesymbol på skjermen. Det er ikke mulig å lade enheten før USB-porten er tørr.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.