Kan jeg bruke min Samsung Galaxy S8 eller S8+ i vann?

Samsung Galaxy S8 og S8+ tilhører IP-klasse 68, noe som betyr at de er bestandige mot støv og kan ligge opptil 30 minutter på 1,5 meters dyp i ferskvann.

Imidlertid er det ikke sikkert at berøringsskjermen virker som den skal i vann.

Enheten skal ikke utsettes for vann som beveger seg raskt, varmt vann eller såpevann, ionisert vann eller saltvann. Har enheten vært utsatt for vann, skal den tørkes grundig med en ren og myk klut.

Når enheten har vært utsatt for vann, må du vente med å lade den til den er helt tørr. Enheten registrerer om USB-porten fremdeles er våt eller fuktig, og vil vise et vanndråpesymbol på skjermen. Det er ikke mulig å lade enheten før USB-porten er tørr.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Ring

21629099Generell Support

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.
For hvitevarer vil våre eksperter hjelpe deg
Mandag til fredag 08:00 til 18:00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag | 08.00 til 17.00
Lunsjstengt | 12:00 til 13:00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.