Hvordan forbedrer Sceneoptimering bildene mine?

Sceneoptimering går et skritt lenger for automatisk å forbedre effekten og kvaliteten på bildene dine.

Bruke automatisk sceneoptimering

Når kameraet kjenner igjen et motiv eller en scene, vises et ikon på skjermen, og den optimaliserte fargen blir brukt automatisk.

Automatisk sceneoptimering, Sceneoptimering-ikon på

Bemerk: Skjermbildet ovenfor viser plasseringen av ikonet ved bruk av Android versjon 9.0. Hvis du bruker tidligere versjoner, er ikonet i midten i stedet for til høyre.

Hva er de forskjellige scenene?

Baksidekameraet kan velge mellom 20 forskjellige moduser og bruke den som passer best til hver situasjon.

• Mat
  • Portretter
  • Blomster
  • Innendørs
  • Dyr
  • Landskap
  • Løvverk
  • Trær
  • Himmel
  • Fjell
  • Strender
  • Soloppgang og solnedgang
  • Kyster
  • By
  • Nattsyn
  • Foss
  • Snø
  • Fugler
  • Motlys
  • Tekst

På S10-telefoner er ytterligere ti scener tilgjengelige:

• Klær
  • Kjøretøy
  • Sko
  • Hund
  • Ansikt
  • Drikke
  • Scene
  • Baby
  • Mennesker
  • Katt

Bemerk: Sceneoptimeringens nøyaktighet kan variere avhengig av fotograferingsforholdene, for eksempel flere motiver, ute av fokus eller motiver i bevegelse.

Fjerne automatisk sceneoptimering

Du kan slå av denne funksjonen ved ganske enkelt å trykke på ikonet på skjermen. Ikonet vil skifte til en grå farge når Sceneoptimering har blitt deaktivert.

Automatisk sceneoptimering, Sceneoptimering-ikon av

Bemerk: Skjermbildet ovenfor viser de korrekt trinnene for Android versjon 9.0. Hvis du bruker en tidligere versjon, må du deaktivere ved å trykke på ikonet innstilllinger på siden for kamera forhåndsvisning, og deretter skyve på bryteren «Sceneoptimering».

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

På nettet
‏‏‎ ‎

Det er mange forskjellige måter å kontakte oss via live chat, e-post, Facebook Messenger and mer.

OPPDAG MER

Ring
‏‏‎ ‎

Snakk med noen fra ekspertteamet vårt.

OPPDAG MER

Har du noe som må repareres?

Vi er her for å hjelpe deg uavhengig om produktet har en gyldig garanti eller ikke.

FINN ET KUNDESTØTTESENTER