50" The Frame 4K Smart TV (2021)

50" The Frame 4K Smart TV (2021)

QE50LS03AAUXXH

 • Napravi svoj TV
 • Moderan dizajn ivica
 • Više boja, više stilova, više tebe

Izaberi boju

Boja :

Izaberi veličinu

 • The Frame is mounted on the wall of a home interior and its modern frame design blends with the other picture frames
on the wall.
  Moderan dizajn ivica
 • Više boja, više stilova, više tebe.
  Prilagodljivi ram
 • Art Mode user interface image shows bridge and water picture being selected among various other artwork choices.
  Art Mode

Napravi svoj TV

* Slike su simulirane i imaju samo ilustrativnu svrhu. Izgled, dizajn i specifikacije GUI (grafičkog korisničkog interfejsa) koje ne utiču na performanse proizvoda mogu biti izmenjene bez prethodne najave. * Prilagodljivi okvir se prodaje odvojeno.

„Izgleda divno i dok isključen visi na zidu. A umetnost na njemu izgleda izuzetno realno.”

65" Class The Frame ArtMode QLED 4K HDR Smart TV (2020), Samsung.com

* Prikazane slike imaju samo ilustrativnu svrhu i namenjene su boljem razumevanju.
Čovek Čovek

Slika ulepšava zid, ali Frame to radi bolje.

Moderan dizajn ivica

Dizajn Frame televizora inspirisan minimalizmom se besprekorno stapa sa tvojim enterijerom. On je tanji i skladniji, a zbog jednobojnog zadnjeg dela izgleda sofisticirano iz svih uglova. Poveži kabl za Jednu neprimetnu vezu i otkrićeš šta je to što Frame čini remek-delom moderne umetnosti – bio on uključen ili ne.

Više boja, više stilova, više tebe.

Prilagodljivi ram

Uživaj u dve moguće opcije rama. Moderan ram postoji u beloj boji, boji tikovine ili braon boji, a novi Bevel ram sa oborenim ivicama postoji u beloj i cigla crvenoj boji. Zahvaljujući magnetima za postavljanje, okviri se lako menjaju ukoliko se želi druga boja, stil, ili prema trenutnom raspoloženju.

* Prilagodljivi ramovi se prodaju odvojeno. Dostupne boje mogu varirati u zavisnosti od regiona ili veličine televizora. * Kompatibilnost prilagodljivog rama zasniva se na tipu rama. Moderan tip je kompatibilan sa Frame televizorima veličine 43"~ 75", dok je tip rama sa oborenim ivicama kompatibilan sa modelima veličine 65” i 55”.
Više boja, više stilova, više tebe. Više boja, više stilova, više tebe.

U kutiji se nalazi set za laku montažu na zidu koji Frame drži potpuno priljubljeno uza zid.

Slim Fit montaža na zid

Da bi delovao kao pravi ram, Slim Fit set za montažu drži Frame sasvim uza zid. Okretni nosač nakon postavljanja omogućava rotiranje TV-a pod uglom koji ti najviše odgovara. Postoji i opcija da se Frame okrene vertikalno, u portret režim.

* Mereno sa zadnje strane TV-a, razmak može varirati u zavisnosti od tipa zida i načina montaže. * Ukoliko zid nije 100% ravan ili nije podignut pod pravim uglom u odnosu na pod, kao i u slučaju da TV nije pravilno montiran, može se javiti mali razmak između zida i TV-a.* Stvaran ugao pri okretanju može varirati zavisno od veličine proizvoda. * Portret režim je kompatibilan samo sa Frame televizorom od 43 inča uz Slim Fit set za montažu za 32 ili 43 inča.
U kutiji se nalazi set za laku montažu na zidu koji Frame drži potpuno priljubljeno uza zid. U kutiji se nalazi set za laku montažu na zidu koji Frame drži potpuno priljubljeno uza zid.
One Invisible Connection je obuhvaćen kupovinom. One Invisible Connection je obuhvaćen kupovinom.

One Invisible Connection

One Invisible Connection

Reši se jednom i zauvek neurednih kablova. Uređaji i TV se povezuju samo jednim providnim kablom za One Invisible Connection. Njegova dužina od 15 metara daje ti slobodu da konačno nađeš diskretnije mesto za sve periferne uređaje koje koristiš uz TV. Što nas dovodi do One Connect Box.

* Jedan providan optički kabl povezan sa uređajem One Connect Box u kome su integrisani kablovi spoljašnjih uređaja, ali se ne odnosi na kablove kojima su povezani ostali uređaji, kao što je soundbar. * Uređaji moraju biti povezani sa One Connect Box uređajem.
One Connect Box, takođe One Connect Box, takođe

One Connect Box, takođe

One Connect Box

Tvoji eksterni uređaji više ne moraju biti odmah pored TV-a. Sada mogu da stoje tamo gde se neće videti, pa će ceo prostor izgledati lepo i uredno.

* Dizajn portova može se razlikovati po regionima.

Jedno postolje se pomera gore-dole, drugo u svim pravcima

.

Vertikalna prilagodljivost Vertikalna prilagodljivost

Vertikalna prilagodljivost

Postolje podesivo po visini

Postolje podesivo po visini omogućava podizanje Frame televizora iznad površine, a ispod njega onda staje soundbar.

* Nije kompatibilno sa svim veličinama soundbar zvučnika. Proveriti veličinu soundbar zvučnika u specifikacijama. * Soundbar se prodaje odvojeno. * Udaljenost pri vertikalnom podizanje je procenjena internim merenjima i stvarna udaljenost se može razlikovati.
Otkrij nova mesta za pokazivanje stila Otkrij nova mesta za pokazivanje stila

Otkrij nova mesta za pokazivanje stila

Studijski stalak

Studijski stalak i TV koji ne mora stajati uza zid otvaraju nove mogućnosti za kreativno eksperimentisanje sa novim rasporedom u sobi. A što se nereda s kablovima tiče, oni se mogu sakriti u nogarima Studijskog stalka, pa gde god da je, TV je jedino što će se videti.

* Studijski stalak se prodaje odvojeno.* Dostupnost Studijskog stalka zavisi od regiona i veličine televizora.* Frame je dostupan samo sa modelom Studijskog stalka broj VG-SEST11K.

Isključi Frame i pusti da umetnost nametne atmosferu.

Umetnički režim

Isključi Frame i posmatraj kako se neverovatan TV pretvara u privatnu umetničku galeriju preko samo jednog dugmeta. Umetnički režim ti nudi niz uređivačkih opcija za prikaz tvoje privatne umetničke kolekcije, koju tako prilagođenu možeš kontrolisati kako ti odgovara.

* Umetnički režim (Pametne usluge) i GUI (grafički korisnički interfejs) mogu se razlikovati u zavisnosti od modela i regiona.

Postavka svetske klase u tvojim rukama

Prodavnica umetničkih dela

Postani kustos koji će iz bogate biblioteke od preko 1400 dela iz najpoznatijih svetskih galerija kreirati sopstvenu umetničku kolekciju. Od omiljenih klasika, preko moderne umetnosti, do divnih fotografija, Umetnička prodavnica je nepresušni izvor najrazličitijih sadržaja.

* Umetnička prodavnica možda nije dostupna u nekim državama.* Ponuda umetničkih dela u Prodavnici je podložna promenama bez prethodne najave. * Za pristup celoj kolekciji neophodna je pretplata za Umetničku prodavnicu. Usluga pretplate podleže plaćanju nadoknade.
Postavka svetske klase u tvojim rukama Postavka svetske klase u tvojim rukama

Oseća tvoje prisustvo

Senzor pokreta

Frame se automatski uključuje čim oseti tvoje prisustvo u sobi i prikazuje tvoju kolekciju. Po izlasku iz sobe, on se isključuje kako bi uštedeo struju.

* Senzor pokreta se može aktivirati u podešavanjima Umetničke galerije. * Senzor pokreta je onemogućen u sledećim državama: Kina, Tajland, Uzbekistan, Ukrajina i Saudijska Arabija. * Osetljivost senzora pokreta može zavisiti od uslova osvetljenosti.

Umetnost, uvek u svom najboljem svetlu

Senzor osvetljenosti

Ako se osvetljenost prostorije promeni, senzor osvetljenosti Frame TV-a će automatski prilagoditi osvetljenost i boje na ekranu, zadržavajući prirodne boje tvog umetničkog dela.

* Performanse mogu varirati u zavisnosti od okruženja.
Umetnost, uvek u svom najboljem svetlu Umetnost, uvek u svom najboljem svetlu

Savršen ram za savršene fotografije, takođe

Moja kolekcija

Umetnost nije jedino što možeš pokazivati na svom TV-u. Pošalji svoje fotografije Frame televizoru preko pametnog telefona ili USB memorije i podeliti svojih ruku remek-delo.

* Lične fotografije poslate Frame televizoru biće prikazane u originalnoj rezoluciji. * Broj od 1200 slika koje se mogu sačuvati odnosi se na fotografije veličine 5 MB. * Za najbolje rezultate prilikom prikazivanja ličnih fotografija preporučujemo 4K rezoluciju (3840*2160) ili veću. * Kako bi se telefon povezao sa Frame televizorom potrebno je da i TV, i telefonski uređaj budu povezani preko iste Wi-Fi mreže. * Samo kompatibilni uređaji

Veće mogućnosti za personalizaciju tvoje umetnosti i fotografija

Milijardu nijansi boja uz Quantum Dot tehnologiju

100% trodimenzionalni opseg boja sa Quantum Dot tehnologijom

Quantum Dot tehnologija ima do sada najfiniju sliku. Uz stoprocentni volumen boja, Quantum Dot svetlost pretvara u zadivljujuće boje koje ostaju tačne u svim mogućim uslovima osvetljenja.

* 100% trodimenzionalni opseg boja izmeren je u Režimu za filmove i prema DCI-P3 standardu boja, a potvrđen je od strane udruženja VDE.

Sve je počelo procesorom sledećeg nivoa, 4K AI procesorom

Quantum Processor 4K

Frame pokreće procesor Samsung kompanije, Quantum Processor 4K, pokretačem koji je rezultat usavršavanja poluprovodnika koje je trajalo duže od 30 godina i koji radi na bazi veštačke inteligencije. Sposobnost da pomoću veštačke inteligencije kroz sliku i zvuk uči, prilagođava se i poboljšava kvalitet donosi gledalačko iskustvo koje podiže lestvicu.

N/A N/A

4 nije 4K? Nije problem

4K AI poboljšano skaliranje

Iz scene u scenu Frame pomoću mašinskog učenja kreira biblioteku algoritama najrazličitijih vizuelnih podataka, koje zatim koristi za restauriranje najsitnijih detalja, uklanjanje smetnji na slici i izoštravanje ivica objekata i tekstova. Rezultat je izuzetno rafinisan realizam i detalji na 4K nivou

* Doživljaj gledanja može varirati u zavisnosti od vrste sadržaja i formata. Skaliranje se ne može primeniti kada je povezan sa PC računarom ili u Režimu video-igara.
N/A N/A

Verne boje koje ne blede

Mapiranje boja

Tehnologija mapiranja 16-bitne dubine boje Quantum procesora kod Frame televizora, preko trodimenzionalnog upravljanja bojama i mašinskog učenja, drastično popravlja boje i kontrast. Svaka boja je čak i u svetlim scenama ili pri takvim podešavanjima izuzetno precizna.

Automatsko prilagođavanje slike svetlosnom okruženju

Prilagodljiva slika

Frame detektuje četiri nivoa osvetljenja u prostoriji – mračno, normalno, svetlo i vrlo svetlo – kao i nivo osvetljenosti sadržaja, i vrši automatsko prilagođavanje postavki za osvetljenost i kontrast, kako bi prikazani sadržaj izgledao najbolje što je moguće.

Automatsko prilagođavanje zvuka sadržaju

Prilagodljiv zvuk

Šta god odlučiš da gledaš, prilagodljiv zvuk će se potruditi da zvuk koji do tebe dođe bude najbolji. Quantum procesor, pomoću svoje veštačke audio-scenske inteligencije, u realnom vremenu automatski postavlja zvuk na neki od četiri režima: dijalog, muzika, sport i radnja.

Automatsko prilagođavanje zvuka prema lokaciji

SpaceFit zvuk

Iz podataka koje Frame dobije iz ugrađenog mikrofona i na osnovu akustike prostorije i okruženja u kome se TV nalazi (na stalku ili okačen na zidu) SpaceFit zvuk automatski uključuje najbolje audio-postavke. Postavi Frame gde ti odgovara i pusti da se SpaceFit zvuk pobrine za ostalo.

Dvotonsko pozadinsko osvetljenje, dvostruko realistične boje

Dual LED

Zahvaljujući dodatnom setu LED dioda toplih tonova, Dual LED pozadinsko osvetljenje Frame televizora ima moć da prikaže sofisticiranije kombinacije tonova boja u tvojim vizualima, oživljavajući svaku scenu punim spektrom boja, poboljšanim kontrastom i još boljim uglovima gledanja.

Uradi više od kuće uz Frame

.

Pretvori Frame u profesionalno radno mesto

PC na TV-u

Toliko je mnogo načina da uz Frame svoju produktivnost zadržiš na istom nivou, iako si kod kuće. On automatski prepoznaje tvoj kancelarijski PC i omogućava ti da ga koristiš preko TV-a. Deljenje ekrana sa PC-jem ili laptopom koji su u blizini. Samo poveži miš ili tastaturu preko Bluetooth-a i videćeš koliko je lako raditi od kuće.

* Daljinsko povezivanje sa PC-jem podržano je samo za Windows 10 Professional ili noviji i Mac OS 10.5 ili noviji. * Za automatsko prepoznavanje poslovnog PC-ja neophodno je instalirati aplikaciju Easy Connection na PC-ju (Nije podržan Mac OS). * Karakteristike aplikacije Easy Connection to Screen mogu se razlikovati u zavisnosti od tipa i datuma modela. U vezi sa raspoloživošću pogledati specifikacije proizvoda svakog modela. * Za povezivanje pametnog telefona sa Samsung DeX neophodno je imati kompatibilni mobilni uređaj. * Raspoloživost usluga podložna je promenama bez prethodne najave. * Neophodno je da TV i PC imaju internet.

Više načina za trenutno povezivanje

Preslikavanje mobilnog sadržaja

Želiš da nastaviš svoj video-razgovor na većem ekranu? Uz aplikaciju SmartThings na Android uređaju ili Apple AirPlay na iPhone-u, tvoj pametan telefon se može preslikati na Frame kako bi video-ćaskanje bilo veće i bolje.

* Ova usluga funkcioniše samo kada su uključeni TV i mobilni uređaj. * Apple i AirPlay 2 su zaštitne robne marke kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. * Za AirPlay 2 aplikaciju neophodan je iOS 12.3 ili noviji, ili macOS 10.14.5 ili noviji. * Funkcije AirPlay 2 aplikacije dostupne su na svim 2020 i novijim Samsung pametnim televizorima.

Više ekrana organizovanih na tvoj način

Multi View

Na Frame televizoru možeš pratiti sadržaj dva ekrana istovremeno, pa uz striming omiljene emisije ili filma možeš da odradiš poneki trening. Poveži telefon i proveri da li pravilno izvodiš vežbu. Podesi veličinu videa i opcije zvuka i potpuno kontroliši šta i kako gledaš.

* Potrebno je imati kompatibilan Android OS ili iOS telefon i preuzeti i instalirati aplikaciju SmartThings. Potražiti stranicu sa korisničkom podrškom u vezi sa detaljima o kompatibilnim mobilnim uređajima * Višestruki prikaz četiri ekrana podržan je na 8K modelima. * Pejzažni režim je podržan na modelima Frame televizora od 43 do 75 inča. Portret režim nije podržan.

* Potrebno je imati kompatibilan Android OS ili iOS telefon i preuzeti i instalirati aplikaciju SmartThings. Potražiti stranicu sa korisničkom podrškom u vezi sa detaljima o kompatibilnim mobilnim uređajima * Višestruki prikaz četiri ekrana podržan je na 8K modelima. * Pejzažni režim je podržan na modelima Frame televizora od 43 do 75 inča. Portret režim nije podržan.

Top fitnes sadržaj pod vrhovima prstiju

Samsung Health (Proveriti regionalnu raspoloživost)

Kada su svi podaci na jednom mestu, u Samsung Health aplikaciji, i uz praćenje dnevnih aktivnosti i pristup najboljim sadržajima za kućni fitnes i zdravlje preko vodećih provajdera, lako je biti zdrav i u dobroj formi. Uz Smart Trainer i kameru trening postaje još ličniji.

* Raspoloživost sadržaja kod pružaoca usluga i odgovarajućeg fitnes sadržaja može zavisiti od države i regiona. * Za upotrebu Samsung Health sadržaja može biti neophodno plaćanje. * Raspoloživost usluga podložna je promenama bez prethodne najave. * Za sinhronizaciju zdravstvenih podataka neophodan je kompatibilan mobilni ili nosivi uređaj sa podrškom za Samsung Health aplikaciju. * Za Smart Trainer neophodno je imati kompatibilnu kameru na pametnom telefonu ili veb-kameru. Veb-kamera i kompatibilan pametan telefon se prodaju odvojeno. * Neophodno je imati Samsung korisnički nalog.

* Raspoloživost sadržaja kod pružaoca usluga i odgovarajućeg fitnes sadržaja može zavisiti od države i regiona. * Za upotrebu Samsung Health sadržaja može biti neophodno plaćanje. * Raspoloživost usluga podložna je promenama bez prethodne najave. * Za sinhronizaciju zdravstvenih podataka neophodan je kompatibilan mobilni ili nosivi uređaj sa podrškom za Samsung Health aplikaciju. * Za Smart Trainer neophodno je imati kompatibilnu kameru na pametnom telefonu ili veb-kameru. Veb-kamera i kompatibilan pametan telefon se prodaju odvojeno. * Neophodno je imati Samsung korisnički nalog.

Kućna zabava, na pametniji način

Smart TV koji pokreće TIZEN_US

Tvoj svestrani kućni portal za sadržaje i povezivanje, SmartTV ti donosi svet sadržaja koji se povezuje, pretražuje, kontroliše i zabavlja te na pametniji način i koji prevazilazi sve dosad viđeno. U nastavku ti dočaravamo kako sve SmartTV može popraviti tvoje svakodnevno uživanje.

* Smart usluge i GUI (Grafički korisnički interfejs) mogu se razlikovati po modelima, regionima, jezicima, mobilnim uređajima ili TV proizvodu. * Za podešavanja televizora potrebno je imati Samsung nalog.* Stvarno iskustvo korisnika može varirati.* Moguće je da neke karakteristike i funkcije povezanih uređaja ne budu podržane ili da njihova upotreba bude ograničena.* Funkcija uključivanja televizora zavisi od modela.

Prvi takve vrste, inovativni ekološki daljinski bez baterija

Solarni daljinski

Frame automatski detektuje tvoje eksterne uređaje, pa ih možeš koristiti čim ih povežeš. Pomoću One Remote daljinskog možeš kontrolisati sve svoje povezane uređaje i ne razmišljati o baterijama – tehnologija solarnih ćelija omogućava punjenje na unutrašnjem svetlu.

* Izuzetak je Frame od 32 inča. * SolarCell daljinski sadrži oko 24% recikliranog materijala. *Da bi se daljinski upravljač napunio solarnom energijom, postavi ga tako da njegov solarni panel bude okrenut nagore. * Ostavi ga u dnevnoj sobi sa uključenim svetlom ili pored prozora, gde će upijati prirodnu svetlost.* Dizajn i raspored tastera SolarCell daljinskog upravljača se mogu razlikovati u zavisnosti od regiona.* Ako se baterija daljinskog upravljača isprazni, treba ga napuniti USB-C punjačem.* Pogledajte TV meni (Podešavanja – Opšta podešavanja – Ušteda energije – Dostupna baterija daljinskog upravljača) za proveru preostalog nivoa baterije daljinskog upravljača.

* Izuzetak je Frame od 32 inča. * SolarCell daljinski sadrži oko 24% recikliranog materijala. *Da bi se daljinski upravljač napunio solarnom energijom, postavi ga tako da njegov solarni panel bude okrenut nagore. * Ostavi ga u dnevnoj sobi sa uključenim svetlom ili pored prozora, gde će upijati prirodnu svetlost.* Dizajn i raspored tastera SolarCell daljinskog upravljača se mogu razlikovati u zavisnosti od regiona.* Ako se baterija daljinskog upravljača isprazni, treba ga napuniti USB-C punjačem.* Pogledajte TV meni (Podešavanja – Opšta podešavanja – Ušteda energije – Dostupna baterija daljinskog upravljača) za proveru preostalog nivoa baterije daljinskog upravljača.

Obavljaj video pozive na velikom ekranu

Google Duo

Besprekorno poveži svoje aplikacije za video pozive sa televizorom i provedi vreme sa svojim voljenima na velikom ekranu.

* Potrebna je kompatibilna Logitech veb kamera koja se prodaje zasebno. * Proveri tabelu sa specifikacijama svakog modela za dostupnost funkcija. * Broj rasporeda ekrana može se razlikovati u zavisnosti od modela.

* Potrebna je kompatibilna Logitech veb kamera koja se prodaje zasebno. * Proveri tabelu sa specifikacijama svakog modela za dostupnost funkcija. * Broj rasporeda ekrana može se razlikovati u zavisnosti od modela.

Specifikacije

Recenzije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Korisnička podrška za proizvode Pogledajte dodatni sadržaj
Chat uživo Započni chat
Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje
 • e-Manual
  ENGLESKI
 • e-Manual
  HRVATSKI
 • e-Manual
  MAKEDONSKI
 • e-Manual
  SRPSKI
Pogledajte dodatni sadržaj

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.