Smartfonët

Galaxy Z Fold2

Galaxy Z Fold2 Galaxy Z Fold2

Galaxy S21 Ultra 5G

Galaxy S21 Ultra 5G Galaxy S21 Ultra 5G

Galaxy Buds Pro

Dëgjoni më të mirën e botës suaj

Kufjet Galaxy Buds Pro në Lejla e tejdukshme, të para nga jashtë, mbi një çantë përkatëse karikimi. Kufjet Galaxy Buds Pro në Lejla e tejdukshme, të para nga jashtë, mbi një çantë përkatëse karikimi.

TV & AV

Madhështia nuk mbaron kurrë, por evoluon

Neo QLED Neo QLED

Një diferencë e dallueshme. QLED 8K

QLED 8K është vendosur në qendër të një dhome të gjallë që shfaq pemë në pyll në ekran. QLED 8K është vendosur në qendër të një dhome të gjallë që shfaq pemë në pyll në ekran.

Personalizoni televizorin tuaj

Shfaqen tre TV të stilit të jetës: Korniza e varur në mur, Serifi që qëndron në dyshemenë e tij prej metali të ndashëm dhe Sero në këmbë në modalitetin vertikal. Shfaqen tre TV të stilit të jetës: Korniza e varur në mur, Serifi që qëndron në dyshemenë e tij prej metali të ndashëm dhe Sero në këmbë në modalitetin vertikal.

The Serif 2020

Kudo, në çdo kohë, nga çdo këndvështrim

Brendësia e shtëpisë me televizorin Serif në mes të dhomës Brendësia e shtëpisë me televizorin Serif në mes të dhomës

Crystal UHD

Përjetoni çdo detaj me rezolucionin 4K UHD

brendesia e shtëpisë me televizorin crystal të shfaqur brendesia e shtëpisë me televizorin crystal të shfaqur

Pajisje shtëpiake

Frigoriferë të rinj me teknologjinë SpaceMax™

 Refrigerators  Refrigerators

Lavatriçet e reja Ecobubble me kontroll AI

All New Ecobubble with AI Control All New Ecobubble with AI Control

Fshesë me korent Samsung Jet

Performancë e përparuar e pastrimit

fshesë me korrent jet i përfshirë në ngarkuesin në brendësi të dhomës së ndenjes fshesë me korrent jet i përfshirë në ngarkuesin në brendësi të dhomës së ndenjes

Pajisje gatimi

I saktë dhe fleksibël

pjesa e brendshme e kuzhinës me pajisje gatimi samsung pjesa e brendshme e kuzhinës me pajisje gatimi samsung
01
Hapni kutinë & zbuloni
02
Ne pyetëm, ju u përgjigjet, ju dhamë atë që kërkuat
03
Si Të Punoni Nga Shtëpia dhe Të Dilni Fitimtar
04
Frymëzohuni nga jeta dhe historitë e grave me Samsung

Po kërkoni diçka tjetër?

* Imazh i simuluar për qëllime ilustruese.

* Foto e simuluar. Disponueshmëria e ngjyrës mund të variojë sipas vendit ose operatorit celular. Galaxy A52 është vlerësuar si IP67. Bazuar në kushtet e testimit për zhytje deri në 1 metër në ujë të freskët për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh, pishinë dhe ujë me sapun. Në rast se derdhni lëngje që përmbajnë sheqer në telefon, ju lutemi shpëlajeni pajisjen në ujë të pastër dhe jo të rrjedhshëm ndërsa klikoni butonat. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit. Presioni i lartë i ujit, siç është uji i rrjedhshëm i çezmës ose dushi, mund ta dëmtojë pajisjen.

* Foto e simuluar. Disponueshmëria e ngjyrës mund të variojë sipas vendit ose operatorit celular. Galaxy A72 është vlerësuar si IP67. Bazuar në kushtet e testimit për zhytje deri në 1 metër në ujë të freskët për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh, pishinë dhe ujë me sapun. Në rast se derdhni lëngje që përmbajnë sheqer në telefon, ju lutemi shpëlajeni pajisjen në ujë të pastër dhe jo të rrjedhshëm ndërsa klikoni butonat. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit. Presioni i lartë i ujit, siç është uji i rrjedhshëm i çezmës ose dushi, mund ta dëmtojë pajisjen.

'Several Bespoke configurations against a white background change in quick succession. First, there is a Cotta White 2-door unit. The bottom panel changes to Cotta Beige, sliding in from the left. Then the top panel changes to Cotta Beige, from right to left. Then the top panel color changes to Cotta White and the bottom panel changes to Clean Black, before transitioning quickly to a Cotta Sky Blue 1-door. This fridge turns left 90 degrees and transforms into a combination of a Cotta Lavender 1-door and a 2-door unit with a Cotta White top panel and a Cotta Sky Blue bottom panel. Then it switches to two 1-door units side-by-side, a Clean Black next to a Cotta Beige. The two units transform into three, with the words designed for you, by you above. From left are a Cotta Lavender 1-door, a 2-door unit with a Cotta Sky Blue top and a Cotta Beige bottom panel, and a Cotta White 1-door unit. The color combinations quickly change. It becomes, from left to right, a Cotta White 1-door, a 2-door unit with a Cotta Beige top panel and a Clean Black bottom panel, and a Cotta Sky Blue 1-door unit. Next the 1-door unit on the left changes to Cotta Lavender. The bottom panel of the middle unit changes to Cotta Beige. Then the left 1-door color changes to Clean Black, and the 2-door unit in the middle switches to Cotta White. Finally, the words on top transition to the Bespoke logo, as the refrigerator combination below changes to a Cotta Sky Blue 1-door, a 2-door unit with a Cotta White top panel and a Cotta Beige bottom panel, and a Cotta Lavender 1-door unit side-by-side.