Wireless Rear Speaker kit SWA-8500S

Wireless Rear Speaker kit SWA-8500S

SWA-8500S/EN

Zgjerimi i tingullit rrethues

Me prakticitetin e Wi-Fi dhe lidhjen e shkëlqyer me modelet e ndryshme me soundbar, Wireless Rear Kit do të përmirësojë tingullin tuaj rrethues, duke e çuar atë në një nivel tjetër për më shumë argëtim dinamik.

Specifikimet

  • Numri i kanalit 2Ch
  • Përmasa neto (Moduli Wireless) (GjxLxTh) 50 x 201.3 x 132 mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.