HW-S61A 5.0Ch Soundbar (2021)

HW-S61A/EN

Zgjidhni ngjyrën tuaj

 • A detailed drawing of S61A soundbar illustrates the location of the Side Horn speaker with Acoustic Beam Technology.
  Altoparlantë për qendra zëri me rreze akustike
 • Simulated sound wave graphics leave the soundbar from its center, illustrating the location of the soundbar’s built-in center speaker. An infographic shows the location of the center speaker.
  Altoparlant qendror i integruar
 • Closeup image of gray fabric material illustrates premium fabric design of S61A soundbar which is shown in front with Samsung logo visible.
  Dizajn me pëlhurë premium
 • A woman uses Soundbar's built-in Alexa voice assistant and asks it to play her dinner party playlist.
  Asistent zanor i integruar

Smart Soundbar projektuar për të mbushur hapësirën tuaj me tinguj nga çdo vend në dhomë.

.

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Specifikimet e paraqitjes, dizajnit dhe ndërfaqes grafike (GUI) që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.* Televizori shitet veç.* Vitet e aplikueshme (2014-2020) ⓒ2021 Futuresource Consulting
Samsung Global No.1 logo can be seen along with Samsung S61A soundbar which is sitting on living room cabinet. Samsung Global No.1 logo can be seen along with Samsung S61A soundbar which is sitting on living room cabinet.

Ju rrethon me tinguj

Altoparlantë për qendra zëri me rreze akustike

Dëgjoni nuancat delikate qoftë në filma apo muzikë. Dy altoparlantët anësorë me bori të S61A Soundbar dhe teknologjia Samsung Acoustic Beam ju lejojnë të përjetoni një gamë të gjerë me tinguj që mbushin dhomën.

Altoparlantë për qendra zëri me rreze akustike Altoparlantë për qendra zëri me rreze akustike

Kanal qendror për dialog të pastër

Altoparlant qendror i integruar

Përjetoni dialog të pastër krisal me një altoparlant qendror të dedikuar. Ai ofron tingull të balancuar nga njëri fund deri te tjetri dhe plotëson bukur përvojën e argëtimit në shtëpinë tuaj.

Simulated sound wave graphics leave the soundbar from its center, illustrating the location of the soundbar’s built-in center speaker. An infographic shows the location of the center speaker. Simulated sound wave graphics leave the soundbar from its center, illustrating the location of the soundbar’s built-in center speaker. An infographic shows the location of the center speaker.

Tinguj që mbushin dhomë me dizajnin All-In-One

All-in-one

All-in-one design of S61A soundbar blends elegantly with living room interior as a woman sits at the table and looks out the window. All-in-one design of S61A soundbar blends elegantly with living room interior as a woman sits at the table and looks out the window.

Për tinguj holistikë, gjithçka që ju duhet është një soundbar i vetëm. Sistemi All-In-One ka 2 vufer dhe 5 alto të integruar në strukturën e hollë, në mënyrë që të mund ta vendosni kudo në dhomë për një përvojë të pastër audioje.

A combination of product and lifestyle images demonstrates how the S61A soundbar All-in-one design aesthetics blend into any room environment. A combination of product and lifestyle images demonstrates how the S61A soundbar All-in-one design aesthetics blend into any room environment.

Mjeshtëri përtej tingulli

Dizajn me pëlhurë premium

Një sistem zëri i projektuar për të qenë pjesë e shtëpisë suaj. Pamja klasike e soundbar-it kombinon shprehjen natyrore me dimensionet dhe qëndrueshmërinë. Tekstura dhe dizajni i vet me formë kurbe, bashkë me teknologjinë moderne, përputhet me ndjesinë e jashtëzakonshme të një tingulli që mbush dhomën.

Closeup image of gray fabric material illustrates premium fabric design of S61A soundbar which is shown in front with Samsung logo visible. Closeup image of gray fabric material illustrates premium fabric design of S61A soundbar which is shown in front with Samsung logo visible.

Tingull i optimizuar për çdo skenë

Adaptive sound

Soundbar-i i Soundbar analizon sinjalin e tingullit për të transmetuar automatikisht tingullin e optimizuar bazuar në secilën skenë. Adaptive Sound ju lejon t’i dëgjoni zërat qartë edhe në volume të ulëta në mënyrë që të dëgjohen bisedat me zë të ulët.

A TV display changes from dialogue, sports, news, to movies and the soundbar shows different audio waves for each to show how the soundbar adapts to voices within each content. A TV display changes from dialogue, sports, news, to movies and the soundbar shows different audio waves for each to show how the soundbar adapts to voices within each content.

Muzika, siç është krijuar për t’u dëgjuar

Music mode

Dëgjoni muzikën ashtu siç kanë synuar të dëgjohej nga krijuesit e saj. Duke balancuar inovacionin e audios me hyrjen krijuese nga producentët dhe artistët, Music Mode ju lejon që thjesht të lidhni telefonin celular me soundbar-in për ta njohur dhe për të optimizuar atë që luani, në mënyrë që cilësia të ruhet ndërsa vazhdon festa.

User plays music on their smartphone directly from their soundbar, which has soundwave graphics above it, using Music Mode which allows easy smartphone connectivity so optimized sound can be heard from soundbar. User plays music on their smartphone directly from their soundbar, which has soundwave graphics above it, using Music Mode which allows easy smartphone connectivity so optimized sound can be heard from soundbar.

Gati për të dëgjuar komandën tuaj

Asistent zanor i integruar (Disponueshmëria e veçorisë mund të variojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit).

Kontrolloni lehtë muzikën tuaj, merrni informacion dhe menaxhoni ditën, pa përdorur duart. Nuk ju kujtohet titulli i këngës? Kërkojini Alexa-s të luajë diçka thjesht duke thënë disa rreshta të tekstit të këngës suaj. Pavarësisht llojit të muzikës që doni të dëgjoni, S61A është gati t'ju dëgjojë.

A woman uses Soundbar's built-in Alexa voice assistant and asks it to play her dinner party playlist. A woman uses Soundbar's built-in Alexa voice assistant and asks it to play her dinner party playlist.

* Disponueshmëria e shërbimit mund të variojë sipas rajonit/ofruesit të shërbimit/gjuhës. * Ky shërbim që nuk ndikon në performancën e produktit u nënshtrohet ndryshimeve pa dhënë njoftim.* Përvoja aktuale e përdoruesit mund të ndryshojë.* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose bashkëpunëtorëve të saj.

Luani muzikë në Soundbar me një trokitje të thjeshtë

AirPlay 2

Mund ta përdorni pa ndërprerje Soundbar-in edhe me pajisjet Apple. AirPlay 2 ju lejon të luani me lehtësi muzikë dhe podkaste në Soundbar nga iPhone, iPad dhe Mac. Thjesht trokisni ose klikoni ikonën e AirPlay, dhe zgjidhni Soundbar për të luajtur audio nga pajisja juaj Apple.

Illustration of the Samsung S61A Soundbar's built-in Apple AirPlay 2 feature which lets smartphone audio play through soundbar without the need to pair the devices. Illustration of the Samsung S61A Soundbar's built-in Apple AirPlay 2 feature which lets smartphone audio play through soundbar without the need to pair the devices.

* Apple, AirPlay, iPhone, iPad dhe Mac janë marka tregtare të regjistruara të Apple Inc., regjistruar në SHBA dhe në vende të tjera.* Ky Samsung Soundbar mbështet AirPlay 2 dhe kërkon iOS 11.4 ose version më të ri.

Thjesht shtypni Tap dhe luani

Tap Sound

Për momentet kur doni të shijoni muzikë në një nivel më të lartë. Kur dëgjoni këngët e preferuara në telefon, thjesht shtypni Tap në soundbar. Soundbar-i dridhet ndërsa e njeh pajisjen dhe lidhet me lehtësi dhe luan këngën që po dëgjoni, por me audio të pabesueshme të soundbar-it.

A hand taps a smartphone with the Samsung music app on-screen on the soundbar and the soundbar instantly plays music, showing how easy it is to switch from smartphone to soundbar. A hand taps a smartphone with the Samsung music app on-screen on the soundbar and the soundbar instantly plays music, showing how easy it is to switch from smartphone to soundbar.

* I përputhshëm vetëm me pajisje celulare të afta me aftësi për Wi-Fi dhe Bluetooth.

Transmetojeni muzikën lirshëm

Transmetimi i muzikës përmes Wi-Fi

Samsung Soundbar përdor Wi-Fi për lidhje të lehta me valë me pajisjet e tjera. Dëgjoni muzikë nga celulari në cilësi të lartë audioje kudo, pa lidhje me tela.

* Vetëm pajisjet e përputhshme celulare.

A smartphone which is showing music screen, sits next to Samsung S61A soundbar demonstrating Bluetooth connectivity for smartphone music playback. A smartphone which is showing music screen, sits next to Samsung S61A soundbar demonstrating Bluetooth connectivity for smartphone music playback.

* Vetëm pajisjet e përputhshme celulare.

Filloni me gjërat bazë

Çfarë ka në kuti

Brenda në kuti, ka gjithçka që ju nevojitet për instalim të lehtë, duke përfshirë një kit praktik montimi për mur.

An overview angle shows everything that comes included with S61A Samsung Soundbar including wallmount installation brackets. An overview angle shows everything that comes included with S61A Samsung Soundbar including wallmount installation brackets.

Bas i fuqishëm aty ku ju duhet

I përputhshëm me nënvufer me valë

Mos lejoni që telat të pengojnë basin tuaj. Vendoseni soundbar-in me nënvuferin me valë kudo në hapësirën tuaj dhe rrethohuni me bas më të fuqishëm dhe më të thellë.

Vibration rings expand from a Samsung subwoofer on beat with the music to show the soundbar's powerful bass. Vibration rings expand from a Samsung subwoofer on beat with the music to show the soundbar's powerful bass.

* Samsung Wireless Wooper shitet veçmas. (Modeli i aksesorit: SWA-W500). * Moduli me valë kërkon një kabllo energjie.

Më shumë tingull pa tela

Wireless Surround Sound Compatible

Wireless Surround Kit* ju lejon ta zgjeroni lehtësisht soundbar-in në një sistem me tingull rrethues pa u ngatërruar me tela**. Së bashku me soundbar-in, ju mund të krijoni një sistem kanali për një përvojë të vërtetë tingulli rrethues.

Soundwave graphics are playing from Samsung Wireless Rear Speaker Kit and Soundbar, demonstrating its Wireless Surround Sound Compatible feature. Soundwave graphics are playing from Samsung Wireless Rear Speaker Kit and Soundbar, demonstrating its Wireless Surround Sound Compatible feature.

* Samsung Wireless Rear Speaker Kit shitet veçmas. (Modeli i aksesorit: SWA-9100S). * Moduli me valë kërkon një kordon energjie që të funksionojë dhe kabllot e altoparlantit që të lidhen me altoparlantët e pasmë.

Specifikimet

 • Numri i kanalit 5
 • Voice Assistant Alexa (E integruar)

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.