FG87SUB Mikrovalë inkaso Transformer 23ℓ

FG87SUB Mikrovalë inkaso Transformer 23ℓ

FG87SUB/BOL

 • Dizajn i shkëlqyer për t'u përshtatur me mikrovalën e integruar të Samsung

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :
Always at it’s wow-it-looks-brand-new best.

Duket gjithmonë si e re.

E vetmja gjë më e mirë se emalimi qeramik është që dikush tjetër ta mirëmbajë furrën për ju. Së pari, ajo është rezistente, ashtu siç duhet të jetë çdo pajisje në kuzhinë. Kështu që pavarësisht nëse e përdor familja juaj apo jo, ajo nuk do të gërvishtet si inoksi ose të plasaritet si plastika. Është edhe e thjeshtë për t'u pastruar. Ju nevojitet vetëm një pëlhurë e lagur për fshirjen e të gjitha llojeve të mbeturinave. Krahas kësaj, muret janë të mbuluara me material të avancuar i cili vepron si faktor antibakterial dhe deodorant. Të gjitha këto janë lajme të mira, sepse e gjithë familja do të gëzojë përdorimin e saj, por jo gjithmonë do të kontribuojnë në pastrimin e furrës.
Push & Save

Shtypni dhe kurseni

Butoni Eko ju mundëson të kurseni energji elektrike në regjimin e gatishmërisë deri në 40%. Vetëm shtypni dhe kurseni para, energji elektrike dhe burimet natyrore.
From frozen to fresh in no time.

Nga e ngrira deri tek e freskëta, për një çast.

Shkrirja jo vetëm që kërkon kohë, por është edhe e paparashikueshme. Në shumicën e rasteve ajo përfundon me ushqim të bërë qull në disa vende, dhe të fortë si guri në vende të tjera. Por, funksioni i kompanisë Samsung për shkrirje të shpejtë ju mundëson të shkrini ushqimin e ngrirë në mënyrë të njëtrajtshme, duke e kthyer ushqimin në gjendje freskie, sikurse para ngrirjes, dhe duke ju bërë të keni arritur gjysmën e punës deri te darka e shkëlqyeshme.
Auto Menu does the thinking for you.

Menuja automatike mendon për ju.

Nuk keni kohë të shfletoni librin e kuzhinierit? Nuk mund të gjeni recetën tuaj? Nguteni shumë për të qenë krijues? Lejoni që menyja automatike e furrës së kompanisë Samsung të porosisë diçka të shijshme për ju. Në vend që të zgjidhni me hamendje kohën e duhur dhe temperaturën e gatimit, zgjidhni menynë dhe shtypni butonin për të nisur përgatitjen. Kur vakti i përgatitur të jetë i përsosur dhe kur të impresionojë familjen dhe miqtë tuaj, mos u shqetësoni, menyja automatike nuk do t'ju zbulojë. Ky do të jetë sekreti ynë.

Tre valë janë më mirë se një.

Three Waves are Better Than One.
Ne në kompaninë Samsung jemi krenarë për përmirësimin e çdo prodhimi që bëjmë me teknologjitë inovative. Sistemi ynë i shpërndarjes së trefishtë mundëson që të gjitha, nga pica deri te qumështi i ngrohtë, të jenë të përgatitura në mënyrë të përkryer dhe shumë të mira çdo herë për shkak të tre pikave shpërndarëse të mikrovalës. Me furrat tona mikrovalë, do të gëzoni përgatitjen e njëtrajtshme dhe tërësore.
Funkcija zaključavanja zbog dece

Funksioni i mbylljes për fëmijët

Furrat e kompanisë Samsung ofrojnë mbrojtje për fëmijët me funksionet speciale të mbylljes për fëmijët, që duart e tyre të vogla të jenë sa më larg nga rreziku.

Specifikimet

 • Kapaciteti i furrës 23 L
 • Konsumi i energjisë (Mikrovalë) 1200 W
 • Lloji i produktit Rrjeta (skara)
 • Jashtë (GjxLxTh) 489 x 275 x 360mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, MAQEDONISHT, RUMANISHT, SERBISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.