MS23K3513AK Furrë mikrovalë e pavarur me emalim qeramik, 23L

MS23K3513AK Furrë mikrovalë e pavarur me emalim qeramik, 23L

MS23K3513AK/OL

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Quick Defrost

Funksioni Quick Defrost shkrin ushqimin shpejt dhe në mënyrë të njëtrajtshme. Algoritmi i saj automatik për shkrirje mat kohën e duhur për shkrirje me 5 lloje të zakonshme të ushqimit, kështu që duhet shumë më pak kohë për përgatitjen e ushqimeve.

Healthy Steam

Me funksionin Healthy Steam edhe në enët prej qelqi për gatim me avull mund të përgatisni shpejt dhe thjesht ushqimet të gatuara me avull. Thjesht zgjidhni ushqimin dhe madhësinë, dhe koha optimale e gatimit do të zgjidhet automatikisht.

Keep Warm

Nëse përgatisni shumë ushqime, funksioni Keep Warm do t'i ruajë të gjitha në temperaturën e duhur pa mbigatim, me përdorimin e nxehësit të barbekjusë. Kështu ushqimi mbetet i ngrohtë dhe i shijshëm si ai i posa përgatitur i freskët, dhe është i gatshëm për servirje.

CERAMIC INSIDE™

Brendësia rezistente qeramike Ceramic Inside™ pastrohet lehtë dhe nuk gërvishtet. Sipërfaqja e lëmuar mund të pastrohet pa fërkim dhe nuk do të ndryshojë ngjyrë me kalimin e kohës. Gjithashtu është rezistente ndaj ndryshkut dhe gërvishtjeve, dhe do të jetojë më gjatë.

Recetat lokale

Plotësojini kërkesat tuaja me gatim tradicional shtëpie me përdorimin e gamës së gjerë të recetave lokale të paraprogramuara. Gjithashtu mund të përgatisni secilin nga këto ushqime thjesht me shtypjen e butonit, duke kursyer kështu kohën për përgatitjen e vakteve.

Regjimi EKO

Regjimi EKO ul mjaft konsumin e energjisë elektrike me konsumin më të ulët të energjisë në regjimin e gatishmërisë. Kur nuk gatuani, energjia që përdoret për mirëmbajtjen e funksioneve kyçe është minimale, që bën që faturat e dritave të jenë më të ulëta.

Freskimi

Me vendosjen e freskimit nxirret ajri nga pjesa e brendshme kështu që çdo aromë që ka mbetur do të zhduket shpejt. Falë heqjes së menjëhershme të erërave të çdo gatimi, ushqimi juaj do të ketë gjithnjë erë të freskët dhe të shkëlqyeshme.

Specifikimet

 • Lloji i produktit E pavarur
 • Kapaciteti i furrës 23L
 • Power Consumption (Mikrovalë) 1150 W
 • Jashtë (GjxLxTh) 489x275x374 mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, MAQEDONISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.