MW3500K Mikrovalë Solo me shkrirje të shpejtë, 23L

MW3500K Mikrovalë Solo me shkrirje të shpejtë, 23L

MS23K3513AW/OL

Shkrirje e shpejtë

Funksioni Shkrirje e Shpejtë shkrin ushqimin shpejt dhe në mënyrë uniforme. Algoritmi automatik i shkrirjes së tij llogarit kohën e saktë të shkrirjes për 5 lloje të zakonshme të ushqimit, prandaj duhet shumë më pak kohë për përgatitjen e përbërësve.

Shkrirje e shpejtë Shkrirje e shpejtë

Mbaje të Ngrohtë

Nëse jeni duke përgatitur shumë enë, funksioni Mbaje të Ngrohtë mban gjithçka në temperaturën e duhur pa e gatuar së tepërmi, duke përdorur një nxehës grille. Pra, qëndron e ngrohtë dhe e shijshme si ushqimi i sapo përgatitur - i gatshëm për t’u shërbyer.

Mbaje të Ngrohtë Mbaje të Ngrohtë

CERAMIC INSIDE™

CERAMIC INSIDE™ është e lehtë për t’u mbajtur e pastër dhe pa gërvishtje. Sipërfaqja e saj e lëmuar mund të pastrohet pa u gërvishur dhe nuk do të humbasë ngjyrën me kalimin e kohës. Është gjithashtu shumë rezistente ndaj ndryshkjes dhe ndaj gërvishtjeve, kështu që zgjat më shumë.

CERAMIC INSIDE™ CERAMIC INSIDE™

Recetë Lokale

Plotësoni dëshirat tuaja për një shije të gatimit tradicional në shtëpi duke përdorur një shumëllojshmëri të recetave të para-programuara lokale. Mund të krijoni çdo pjatë me prekjen e thjeshtë të një butoni, duke kursyer kohë për përgatitjen e vakteve.

Recetë Lokale Recetë Lokale

Regjimi ECO

Regjimi ECO pakëson ndjeshëm konsumin e energjisë. Kur nuk jeni duke gatuar, energjia e përdorur për të ruajtur funksionet thelbësore është minimale, duke ju kursyer para për faturat e energjisë elektrike.

Regjimi ECO Regjimi ECO

Higjenizimi

Vendosja e higjenizimit e detyron ajrin të dalë nga zgavra e brendshme, në mënyrë që çdo aromë rezistente të shpërndahet shpejt. Duke eliminuar erën e çdo gjellë menjëherë ushqimi juaj gjithmonë do të shijojë i freskët dhe i shijshëm.

Higjenizimi Higjenizimi

Specifikimet

  • Lloji Solo
  • Kapaciteti i furrës 23L
  • Konsumi i energjisë (Mikrovalë) 1150 W
  • Jashtë (GjxLxTh) 489x275x374 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.