Gjatë periudhës promocionale nga data 01.04.2022 deri më 15.05.2022, blini Galaxy A53 5G dhe merrni dhuratë kufje wireless Galaxy Buds Live në ngjyrën Mystic Black. *

Blini Galaxy një A53 5G nga një nga partnerët e autorizuar të shitjeve të Samsung dhe merrni si dhuratë kufjet Galaxy Buds Live. Ofertë speciale e Samsung Electronics dhe partnerëve të shitjeve të Samsung të listuara në këtë faqe, për të gjithë përdoruesit privatë dhe të biznesit. Me blerjen e një Galaxy A53 5G në periudhën prej 01.04.2022 deri më 15.05.2022 do të merrni si dhuratë kufjet Galaxy Buds Live ngjyrë Mystic Black (SM-R180NZKAEUG). Për të aplikuar për të drejtën e dhuratës, është e nevojshme që pas blerjes së modelit Galaxy A53 5G nga ky aktivitet promocional, përdoruesi fundor i asaj pajisjeje të regjistrojë blerjen në linkun në https://www.samsung.com/al/offer/galaxy-a53-5g-promotion/. Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se data 30.05.2022. Afati i fundit për dërgimin e dhuratave është 30.06.2022. Promovimi zgjat nga 01.04.2022 deri më 15.05.2022 ose më herët për shkak të disponueshmërisë së dhuratës në stok. Gjeni detaje në www.samsung.com/al.

 

Kushtet dhe afatet e promocionit i gjeni këtu.

 

*Për të aplikuar për të drejtën e dhuratës, është e nevojshme të regjistroni blerjen në linkun www.samsung.com/al/ jo më vonë se data 30.05.2022. Me blerjen e një Galaxy A53 5G në periudhën 01.04.2022 deri më 15.05.2022, ju do të merrni dhuratë një palë kufje Galaxy Buds Live ngjyrë Mystic Black.

Për të aplikuar për të drejtën e dhuratës, është e nevojshme që pasi të keni blerë Samsung Galaxy A53 5G nga ky aktivitet promocional, përdoruesi fundor i asaj pajisjeje regjistron blerjen në linkun www.samsung.com/al.

Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se data 30.05.2022. Afati i fundit për dërgimin e dhuratave është 30.06.2022. Promovimi zgjat nga data 01.4. deri më 15.5.2022 ose më përpara për shkak të disponueshmërisë së stokut të dhuratës. Gjeni detaje në www.samsung.com/al.

Mund të blini Samsung Galaxy A53 5G të ri nga shitësit e mëposhtëm Samsung

Produktet

Samsung Galaxy A53 5G Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A53 5G

Galaxy Buds Live Galaxy Buds Live

Galaxy Buds Live

Galaxy A53 5G

Galaxy A53 5G Galaxy A53 5G

Galaxy Buds Live

Galaxy Buds Live Galaxy Buds Live