Përfitoni nga mundësitë e volitshme për blerjen e televizorëve Samsung si pjesë e ofertës e cila zgjat nga 10 shkurt deri më 21 mars, 2021, sepse me blerjen e QLED 8K dhe modeleve të përzgjedhura QLED dhe UHD, ju dhurojmë një soundbar! 

 

Për ata që kanë shumë kërkesa ju rekomandojmë modelet më kulmore të televizorëve QLED 8K, me blerjen e të cilave prej 10 shkurt deri më 21 mars, ju dhurojmë një soundbar HW-Q800T. Do të ndjeni fuqinë e secilit prej 33 milion pikselëve për kornizë, me një imazh krejtësisht të qartë dhe katërfishin e rezolucionit prej 4K. Procesori kuantik 8K do të sigurojë që ju të ndjeni fuqinë e plotë të 8K gjithmonë, pa marrë parasysh cilësinë e përmbajtjes origjinale. Përdorni teknologjinë Quantum Dot, një material inovator gjysmëpërçues që lëshon dritë me madhësinë e nanopjesëzave. Ajo që veçon teknologjinë Quantum Dot është aftësia e saj e qëndrueshme për të funksionuar pa humbur cilësinë. Televizorët QLED karakterizohen nga efikasiteti në hapësiren të ndriçuar mirë, si edhe shfaqja e ngjyrave superiore në një televizor më shumë se kurrë. Sensori i integruar i dritës zbulon nivelin e ndriçimit në mjedis dhe kështu rregullon automatikisht cilësimet e TV-së, me anë të së cilave fitohet ndriçimi dhe kontrasti optimal, pavarësisht se si ndryshon drita në mjedisin tuaj. Vetëm uluni, relaksohuni dhe lëreni që QLED të bëjë të veten. 

 

Nëse zgjidhni modelet QLED Q80 ose Q95 prej 55“ ose më të mëdhenj, ju dhurojmë një soundbar HW-Q60T. Këta televizorë ju japin mundësinë të shihni çdo detaj nga çdo kënd. Edhe në këndin më të gjerë të shikimit, falë funksionit Ultra Viewing Angle, imazhi mbetet i pandryshuar. Çdo vend është vendi më i mirë për të parë, jo vetëm qendra strikte e dhomës së ditës. Imazhi përshtatet në mënyrë aktive me mjedisin ku jeni, duke rregulluar automatikisht ndriçimin. Përjetoni fotografinë e përkyer, pa marrë parasysh kohën e ditës ose përmbajtjen e asaj që po shikoni. 

 

Soundbar HW-T550 vjen me modelet Q60T dhe Q70T prej 75'' ose më të mëdhenj. Dhe këto modele i karakterizon Quantum Procesor 4K,  i cili është meritor për optizimin e cilësisë së imazhit deri në kushte të shkëlqyera për shikim, duke përmirësuar cilendo nga përmbajtjet tuaja. Ngjyrat e pasura, realiste dhe kontrasti më i thellë sjellin në jetë çdo hije dhe detaj. Do të shihni rëndësinë edhe të detajit më të vogël falë hartës dinamike të tonit, me të cilën HDR10+  rregullon ngjyrën dhe kontrastin nga skena në skenë. 

Ne gjithashtu dhurojmë soundbar HW-T550 nëse zgjedhja juaj është një nga modelet UHD me diagonale mbresëlënëse prej 82" ose madje edhe një 85'' të pabesueshën. Ju do të kënaqeni me cilësinë e imazhit, e cila është për shkak të vetëm një çipi që përputhet me ngjyrat, rregullon kontrastin dhe kontrollon HDR. sesa rezolucioni i rregullt FHD, imazhi është i qartë dhe i mprehtë, ashtu si sytë tuaj meritojnë. Shihni skenën sikur të jeni vërtetë në të. 

Promovimi zgjat nga 10.2 deri më 21.3.2021 ose deri me harxhimin e stoqeve. Me blerjen e modelit QLE Q80 dhe Q95 prej 55“ ose më të mëdhenj, ju merrni soundbar HW-Q60T. Me modelet QLED Q60 dhe Q70 prej 75“ ose më të mëdhenj dhe modele UHD 82“ dhe 85“, ju dhurojmë një soundbar HW-T550. Për të realizuar të drejtën në dhuratë, duhet të regjistroni blerjen tuaj në ce.promotion@samsung.com, ndërsa listën e detajuar të pajisjeve dhe më shumë informacione mund të gjeni këtu!

8K TV QLED

Gati për të ardhmen që sot

Përjetoni një miliard nuanca të një ngjyre me teknologjinë Quantum dot që siguron një imazh të bukur. Me aftësinë për të shfaqur një gamë 100% tre-dimensionale të ngjyrave, teknologjia Quantum Dot e kthen dritën në ngjyra mahnitëse që qëndrojnë të njëjta pa marrë parasysh nivelin e ndriçimit. Nuancat e ngjyrave ndryshohen nga teknologjia Dual LED backlight sipas temës së asaj që po shikoni. Atë që shihni atëherë, e shihni në mënyrën e duhur.

TV QLED

Ngjallë skenat e errëta dhe ato të ndritura

Ngjyra realiste, të vërteta. Siç duhet të jenë. Falë teknologjisë unike të pikave kuantike të Samsung, televizorët QLED sigurojnë shikueshmëri 100% të ngjyrave si në kornizat e errëta ashtu edhe në ato të ndritura. Televizorët QLED karakterisohen me funskionin Direct Full Array 4X që ju mundëson të shfaqni çdo skenë deri në detajet më të vogla dhe nuancat më të thella të së zezës.

TV UHD

Më shumë detaje, më shumë kënaqësi

Shikoni përmbajtjen tuaj të preferuar me ngjyra natyrale që shfaqin detaje aq qartë sikur të shikonit drejtpërdrejt. Përjetoni një përvojë më të gjallë të shikimit. Cilësia e imazhit që do t'ju kënaqë dhe që e mundëson një çip që menaxhon ngjyrën, optimizon kontrastin dhe kontrollon HDR-në.

Soundbar HW-Q800T

Përzierje e përsosur me QLED

Eksploroni thellësitë e tingullit me formatet Dolby Atmos dhe DTS: X. Ndërsa tingulli përhapet përreth dhe mbi ju, këto dy formate ju lejojnë të dëgjoni hollësinë më të vogël të tingullit, ashtu si do të tingëllonte në realitet.

Soundbar HW-Q60T

Tingulli që të rrethon

Fuqia e tingullit rrethues Samsung Soundbar mbështet formatin audio DTS Virtual: X. Kjo do të thotë që tingulli që dëgjoni do të ketë një formë të re 3D.

Soundbar HW-T550

Dëgjoni më me cilësi

Përmes shiritit të zërit që mbështet tingullin rrethues 2.1 dhe nën-vuferit 6.5 inç, ju do të ndjeni intensitetin e basit të fuqishëm dhe të thellë ndërsa rrethoheni nga një gamë e tërë tingujsh të ndryshëm.